MYKÓZA? MOZETE SI DOVOLIŤ KÚPIŤ SI LIEKY NAD 500,- SK?

Príspevok v téme: MYKÓZA? MOZETE SI DOVOLIŤ KÚPIŤ SI LIEKY NAD 500,- SK?
yuya

Mile damy, zamyslali ste sa niekedy nad tym, ze volnopredajne lieky ponuknute na malom listocku od Vasho gynekologa a aj lieky predpisane na recepte znamenaju "body" (preplatene v peniazoch), dovolenku zdarma od firmy, ktorej liek tak huzevnate ponuka, a ktory je vraj novinka?!! Historia lieku sa opakuje, nie kazda novinka sa zda byt tym cim v skutocnosti je. Casto je nazov toho isteho lieku po urcitej dobe zmeneny. Cena zan sa vsak vzdy a vzdy zvysuje. Vela z nas si urcite nemoze dovolit kupit si lieky na mykozu napr.,CANDIVAC (cca 600 - 800,- SKK), kyselina kaprylova(cca od 100 - 1800,- SKK)a iné. My zeny sme len obete pre tych, ktori vdaka nam ryzuju (vidite to na rozdielnych cenach! Na Slovensku klesa porodnost a nas stat lamentuje nad tym, ale zakladny problem neriesi (mykoticke ochorenia). Vela zien zije vedome s ochorenim, ale bez liecby, pretoze si nemoze dovolit take velke vydavky. Do kedy budete trpiet to, ze niekto si oddychuje za Vase peniaze, kym Vy trpite na vsetky priznaky mykozy? Zeny, ved sme silnejsie a zvladneme toho viac ako nase opacne pohlavie, tak preco sa nepostavime proti tomuto? Do kedy budete trpiet nasledky za to, za co nemozete? Vacsina z Vas moze zit sposobom panenky Marie, aj tak dostanete od partnera odpoved - odkial si to doniesla?...

yuya

Rast probiotik potlaca napr. stres,sladkosti, pritomnost helicbacter pylori,vacsina antibiotik, cytostatika, imunosupresiva, nevhodne diety... Damy ak s tymito "zalezitostami" nepotrebujete bojovat ani brat spomenute lieky, tak su pre Vas probiatia vhodne...

mira

Správnou stravou je možné všeličo, pretože čo do tela dávaš, to tm máš. Imunita sa dá stravou napraviť, záleží od stupňa poškodenia, pri AIDS je to asi 3 roky, záleží od zodpovednosti pochopenia pacienta. Samozrejme, že cesta chemických medikamentov le veľmi pohodlná a lákavá, hlavne ak vám lekár lekárnik bude tvrdiť, že iná neexistuje.

barbinka

keď má človek oslabený imunitný systém, treba telu dodávať probiotiká, tak ako to robím ja.a ešte niečo ti poviem. odkedy mi vybrali mandle teraz v decembri, tak som sa zároveň zbavila aj mýkoz.

yuya

To ci si chory clovek kupi hocico nech to stoji co to stoji urcite bude vzdy zavisiet od zivotnych podmienok okolnosti a financnych moznosti cloveka. S tym ze uplne vyliecenie mykoz je zadara nesuhlasim. Co s tymi, ktore maju oslabeny imunitny system, kedy vo vacsine pripadoch chyba v organizme (nie z viny cloveka)tzv. C3 faktor, ktory sa podiela na ochrane buniek pred infekciou? To Vas cakaju zdlhave navstevy u imunologa, od ktoreho dostanete lieky cca na pol roka. Po liecbe mate pokoj, lenze C3 nieje ako gen, ktory mate urceny na cely zivot...
V takychto pripadoch je logicke ze sa ani spravnym stravovanim ani cvicenim neubrania zeny mykoze. Podotykam k tym cenam a spomeniem napriklad slobodne mamicky, ktore ak su same na vsetko, urcite si len velmi tazko vedia dovolit kupit si taketo drahe lieky. Hovorite, ze pre zdravie vsetko? Hm. Dnes zial bez penazi mozete na viacerich miestach robit co chcete, ale krok vpred nespravite v tomto skorumpovanom state.

sedmikraska

mne ked hociaky doktor poda farebny obrazok toho, co si mam pytat v lekarni, tak pridem do lekarne a ziadam lacnejsiu nahradu a fakt semtam cumim na tie rozdiely. Lekarnici to s usmevom chapu

barbinka

yuya nehnevaj sa na mňa, ale keď je človek chorý, tak si kúpi hocičo, nech stojí aj veľa peňazí. však zdravie je dôležitejšie ako peniaze.

mira

Tie dovolenky, to platí i pre iné lieky, ale žienky, zamysleli ste sa nad tým, že skutočné vyliečenie mykóz je úplne zadara ?
Huby, plesne, baktérie vírusy sa rozmnožia v tele, ak je prostredie v tele prekyselené. V tomto prostredí hynú probiotické baktérie a na ich miesto nastupujú škodlivé mikroorganizmy. Tieto sa živia cukrom. Cukor tu škodí dvojnásobne - prekyseĺuje a zároveň je živinou, ktorú metabolizujú. Ide tu o jednoduché cukry - sacharózu, ovocný a hroznový cukor, mliečny cukor.
Prekyseľuje i mäso a vajcia.
Nasadiť antimykotickú diétu je riešenie navždy a bez podpory tých, ktorých podporovať nechceme.

Lusytta

dievky, so setkym suhlasim,ale zamysleli ste sa nad zmenou lekara? ja som tiez vzdy pocuvala, ze zena co uz raz mala mykozu sa nikdy celkom nevylieci, ze sa mi to stale bude vracat...a u mojho lekara to tak aj vyzeralo...zmenila som ho za moju terajsiu lekarku, ktora spravila vsetko preto, aby ma vyliecila...a podarilo sa! a teraz aj napriek tomu,ze som na HAK (a teda nachylnejsia na mykozy), uz som dlho nic nemala (klop, klop :o) a ak nahodou daco mam,lekarka je cela nestastna...a napriklad sme spolu minule prisli na to, ze problem mi robili vitaminy proti vypadavaniu vlasov, s ktorymi sa mi premnozili kvasinky a uz sa to prejavilo aj dole...stacilo vysadit vitaminy, nasadit jogurty a Gynoflor (ktory zas tolko nestoji) a bol pokoj...drzim palce nech sa to aj vam podari...a treba preliecit aj partnera (aj ked sa bude urazat)