psychicky labilna matka-nadavky

Príspevok v téme: psychicky labilna matka-nadavky
zuzana175

keby sa tu mam rozpisovat,tak sme tu do rana.takze k veci:uz je davno po prechode,stale ma strasne nalady,co jej nepasuje,tak zacne nervacit a kazdemu nadava.(skaredo nadava)ako moze matka vynadat dcere,ze je pi**??ked jej potom poviem,ako mi povedala,tak sa robi,ze ona tak skaredo mi nepovedala.co mam s nou robit?nebavi ma ju stale posluchat na slovo,aby zas nevybuchla ako sopka.ked jej poviem,nech ide k psychiatrovi,sak aj babka tam bola,tak ju ide porazit a zas ma svoje sceny..poradte mi.robia toto aj vase mamy?:(

zuzana175

karla1:ale ja keby neurobim,co povie,tak je zle.aj tato by sa na mna hneval,vies. a mam 20,som zavisla od rodicov,tak osamostatnenie neprichadza do uvahy

karla1

zuzana175 cim viac citam co si napisala tym som si istejsia ze mame identitne matky... ale vies ak ti mam pravdu povedat je tazke ti poradit pretoze ja som sa zariadila tak ze jednoducho to co mi mama povie tak to ignorujem a odmietam jej uz skakat okolo zadku, nech si robi sama...no a rozhodla som sa osamostatnit takze budem mat pokoj ale je to tazke ti poradit. kolko mas rokov?

martina25

Ak nechce ísť k psychiatrovi (nechce si pripustiť svoj stav), tak ju pošli k svojej odvodnej lekárke. Ona jej poradí a na ňu možno skôr dá. Ak by nechcela ísť ani za ňou, tak choď ty a skús sa s ňou poradiť.

zuzana175

vsetci radite,ze porozpravat.no sami viete,ze sa to neda.ked jej poviem,ze mi nadavala,ako sa ku mne spravala,tak sa vyhovori na mna a povie,ze to len preto,ze som "hnila".ze nic doma nerobim.pritom to tak nie je.neznasam,ked mam s nou cosi robit.robim len jej sluzku a sama nic nedosiahnem.najradsej upratujem sama a vsetko ostatne tiez.no ona musi mat vsetko pod dohladom.

karla1

no moja ja mam asi horsiu matku. Od malicka pocuvam aka som p°°°, k°°°°,f°°°°°° a kopu inych dalsich nadavok, toto vsetko som bola este ked som ani nechapala co to je. takze vlastne ja som si na to vypestovala taku imunitu ze mi to uz absolutne nic nerobi ale ked sa s nou hadam co robim uz kazdy den tak tiez vie zapret aj nos medzi ocami ze ona mi take nieco nepovedala a hned na to sa rozzuri a uz veselo nadava dalej. A tiez je aj naladova, ale iba vtedy pokial nie je nieco ako by si ona predstavovala, cize ked ju niekto neobskakuje, neupratuje po nej a najlepsie aby ju vsetci nechali na pokoji so svojimi problemami. tiez som jej niekolko krat povedala aby sa dala liecit a jedina odozva na to bola ze som dostala od nej odporucanie na to iste....takze ja to uz radsej ani neriesim... ale ty ak mas s nou dobry vztah(co ja nemam) tak skus ked bude mat dobru naladu ist za nou, sadnut si a nejako sa s nou o otm porozpravat ze ti to vadi ako ti hovori a aka je naladova

wowo

Mna by iste vytocilo keby ma niekto posielal na psychiatriu .To je podobne ako nadavat niekomu.V klude sa s nou porozpravas o tom ze ti to vadi.Hadkou a posielanim na psychiatriu len cloveka vytocis.

keituskaaaa

ja by som jej pleskla Ja som taku matku mala len co mi znicila zivot alkoholicka hnusna nervacka psychicky labilna Nenavidim ju a ked to nebudes riesit aj ty ju budes nenavidiet Ja sa s mojou nebavim uz 5 rokov a ani nezacnem

dd

zuzana, myslim, ze ja by som ti velmi rychlo verila..ked svokra zacne, tak tiez mam nervy z nej a nastvata som aj 3dni potom..
4444 - ta dusevna schizofrenia - hmm..uz sme o tom premyslali, ale ked jej niekto povie, aby sla k psychiatrovi, tak sa rozzuri a vyposiela nas tam vsetkych okolo, ze my ho potrebujeme a ona je uplne v poriadku..neviem, co si mam o tom vsetkom mysliet..ci si tieto "vykyvy" nepamata naozaj, alebo si ich nechce pamatat..