!!! vodičák po novom roku !!!

tormenta

a zabudla som napisat,ze ti kamosi mali samozrejme jazdy v inych autoskolach,nie v tej co ja,som proste si vybrala zlu autoskolu...nebudem radsej menovat,ale niesom jedina ku ktorej sa tam tak zachovali,ale nikto o tom nechce hovorit.a este sa spytam,dostali ste vsetci potvrdenie o zaplateni kurzu?alebo rekondicnej jazdy?lebo mne nedal o zaplateni kurzu,a ked som sa pytala ci treba aby som ho mala,tak povedal ze netreba.takisto aj ked som mu davala prachy za jazdu tak si ich len supol do vacku a koniec.to je u tych instruktorov bezne?

tormenta

ahojte,Vierka69,mam ten isty problem co ty,vodicak robim od septemba,test na plny pocet aj udrzba.a jazda nebola zla,ale policajtovi vadili chybicky ktore som robila zo stresu ako napr.isla som rychlejsie z kopca(ale rychlost som neprekrocila)a isla som blizko pri krajnici...tak som nepresla.instruktor chcel odo mna potom minimalne 5 jazd,jednu za 800sk(26,50e)co sa mi zdalo prehnane jazdit tolko,jednu by som este pochopila.tak mi znamy povedal,ze mam si od onstruktora vypytat papiere a ist inde,ze to pojde on sa mi niekde popyta.tak som vzala a dal mi k tomu aj papier ze somnou prerusuje kurz a mozem ist inde dokoncit.lenze potom mi ten znamy povedal,ze nevie ci to pojde,tak som teraz asi v keli,lebo neviem co mam urobit,kedze papiere mam doma,tam ma uz naspat nezoberu a ani tam nechcem ist,lebo je tam dost zly pristup a len tahaju prachy od ludi,lebo kamosi co neurobili jazdu na 1krat tak vsetci mali len jednu rekondicnu a odo mna chcel 5!!!dokonca je aj velky nervak,neda sa pri nom sustredit.vie mi niekto poradit aky je najlepsi postup,aby som mala zaverecnu opravnu jazdu inde?samozrejme si aj zaplatim,len nemusim ist na kurz odznovu ked uz mam tolko za sebou.dik

miriamg.

Ja som začala chodiť na vodičák vo februári, a vyjde ma to 332€,- (10.000 SK,-) + ešte ostatné náklady...

Viera69

Prosím, kto mi vie poradiť? Vodičák som začala robiť ešte v septembri 2008. Podarilo sa mi 2 krát nespraviť skúšku/jazdu/.Koľko krát možem skúšku opakovať???Možem požiadať v inej autoškole o jazdy alebo musím jazdiť v tej autoškole,v ktorej som vykonala skúšku?Nerozumiem si s inštruktorom.

kjarin

janakl: Kolok na opravnu skusku stoji tusim 8€.
Na prvy pokus je kolok v hodnote 33€.

Ceny idu hore, ale 1000€ ma byt naozaj na skupinu C, nie na osobne auto.

majka_

obsahuje zdravotna prehliadka na vodicak nieco specialne? vraj nie, ale i tak sa pytam. a co ti, ktori maju nejaky zdravotny problem? su hodnoteni prisnejsie?

leerka

nie je to pravda, 30 000 ma stat vodicak na nakladne auta, ale to si u z ludia neprecitali, ja tiez teraz kvoli tomu chodim, ale pytala som sa tam, lebo autoskola patri kamaratovi a jeho rodicom a hovoril mi, ze do oktobra nema ist hore, tak myslim, ze ani od noveho roku, to by bnola strasna palka, ved teraz stoji okolo 11 000