Dali ste partnerovi, manzelovi facku?

hanka9

Davam muzovi pravidelne zaucho raz za 3-4 tyzdne aj ako ako preventivu. Po tomto vzdy poslucha ako vcelicka dlhsie obdobie.

ernest

aj ja som uz dostal facku od byvalej priatelky ale nejako velmi som to neriesil. je mi jasne ze zeny v istych situaciach su neovladatelne. ospravedlnila sa mi a zmazal som to. neskor sme sa rozisli ale nie kvoli fackam :-)). napriek tomu by som facku zene nikdy nevratil to je fakt uz o niecom inom.

Loli4444

dnes som mojmu priatelovi dala facku, ked sa namna nahneva rozpráva my take slova na ktore sa neda zabudnuť..tak som mu dala facku prišlo to samo neovladla som sa ked my povedal že si mam najsť druhého a ostanme kamarati..strašne sa namna nahneval zuril a povedal my že mi toto neodpusti ale neudrel ma povedal kebyže som bola muž udrel by ma ..cely čas som sa mu ospravedlnovala od žialu som plakala strašne mi je to lúto..bojím sa že my vzdy to bude vyčítať bude to pripomínať a že sa rozhodne že ma opustí..povedala som mu i dovod prečo mu sadla prvá facka..ale ked som plakala hodiny som príliš citlivá .. potom sme sa pomilovali a stále som plakala už ked nam niečo nevinde priklad výlet už plačem tak my povedal po hodinke ked som mu vravela odpusť my a viem že my to budeš vyčítať povedal my že čo sa stalo že na dnešny den zabudneme a stale som mu vravela nech my odpustí a on že či sa niečo stalo že dnešny den sa nestal ....holky ako to mam brať mam to brať že ma važne miluje alebo ako ? :( vždy sa bojím že príde lepšie a vždy su hádky kvoli mojej žiarlivosti i ked vraví že je zlatá ale niekedy to prehánam :(

MAR_HULKA

ja som dala priatelovi uz raz facku,a ten sa za to na mna strasne nahneval.. na tu facku nebol az taky velky dovod,ale uz som jednoducho vybuchla.. no keby mi ju chcel vratit,tak ho okamzite poslem kade lahsie..

martina25

anonymna: je strašné, ako vedia byť niektorí chlapi zbabelí. Tvoju situáciu ti nezávidim, pretože každý človek má právo aspoň na vysvetlenie, aj keď sa s tým už nič nedá robiť.

anonymna

tuk tuk + saman = ja som si nikdy nemyslela ze dam vo vztahu facku. Ale ked mate pred rozvodom a ani netusite preco sa vlastne rozvadzate, kde ste spravili chybu a ten druhy s vami nekomunikuje, prehliada vas, nevidi vase trapenie plac smutok..tak nervy jednoducho prasknu. Stalo sa to vtedy aj mne a nie som na to hrda. Sme uz rozvedeni a doteraz netusim kde sa stala chyba. Nechcela som nic viac len vysvetlenie preco sa mame rozist.
Prosila som ho aj na kolenach aby mi odpovedal,aby vyjadril svoj nazor-pocity,preco sa mame rozist a on stale mlcal,nepozrel sa mi do oci,na nic nereagoval.Tak som stratila nervy a dala mu facku.Nie som kvoli tomu na seba hrda alebo stalo sa
Dnes sme rozvedeni a po pravde ani netusim preco.Lebo iba od druhych ludi som sa dozvedela ze v tom bola ina zena

ssja

Ahoj!!!! Ja som priateľa domlátila po malom nedorozumení-))) Mal pod okom modrinu-))) Trafila som-))) Nie na darmo som aspoň chodila 9 rokov na karate!!! Teraz sa s toho smeje a je rád, že má takú výbušnú babu!!! No vtedy mu do smiechu nebolo....ale ani mne lebo som sa bála, že udrie späť -D....ale neudrel!