Skúste pomôcť aspoň vy, chalani

Príspevok v téme: Skúste pomôcť aspoň vy, chalani
nešťastná

Viem, že to sem nepatrí, ale potrebujem poradiť asi najmä od chlapov. S priatelom sme spolu pomaly 3 roky, z toho 1,5 roka už býva u nás. Všetko bolo krásne a super, ale zrazu sa niečo stalo...Má nejaké depky už asi 2 týždne. Povedal mi, že sám nevie, čo mu je. Že by išiel najradšej niekam preč od všetkých a že mu všetko a všetci mu ide na nervy, aj ja. Povedal mi, že nemôže žit so mnou, ani bezomňa. Povedal, že ma lúbi,ale niekedy, keď sa ho na to spýtam, tak povie, že nevie. Obvinil ma z toho, že mu prejavujem málo citov...Je chladný.Viem, že nikoho nemá, v tomto to nieje. Nechápem mužské myslenie, tak možno by ste mi mohli pomôcť vy. Sme dokonca už zasnúbení. Ja som ho do toho netlačila, skôr som cúvala. Teraz..neviem, čo bude..či sa to nejako upraví, alebo ma opustí. Neviem si bez neho predstaviť život a on to vie a nechce mi ubližovať, ale niečo sa v ňom deje a ja mu kurva neviem pomôcť :(( Je taký už druhý týždeň a mne to trhá srdce...Aj by sa zdalo, že všetko je OK, pretože sa bozkavame, maznáme, milujeme..ako vždy. Ale proste niečo mu je...Za každú odpoveď veľmi pekne ďakujem.

nadka

ahoj nestastna..viem presne o com hovoris. moj priatel to mal pred nedavnom tiez. Sex bol v pohode, hovoril mi ze ma lubi, skratka vsetko tak ako dovtedy ale skratka som citila ze nieco je ine. Ked som sa ho na to opytala, povedal ze mu nic nie je, tak po dlhom, dlhom presviedcani ze mu neverim priznel ze nevie co mu je, ze mu dajako preskakuje, strasne by chcel niekam vypadnut a zacat zit (to ako keby so mnou ano nezil, alebo co). Prislo to po jednom vikende, ked bol s chalanmi na panskej jazde na nejakom moto-zraze. Chapala som to tak, ze mu zacal chybat jeho stary sposob zivota, ked bol nezadany a teraz sa rozhoduje ci bud-alebo. Bud sa rozide a vrati sa k staremu zovotu alebo zostane so mnou, ale potom to uz bude natrvalo. Tento stav trval asi mesiac. Tak som na neho netlacila, lebo to by podla mna vsetko este viac pokazilo. Riesila som to tak, ze ked chcel ist niekam s chalanmi, isiel, ked sme isli spolu tak som sa snazila, aby sme sa zabavila co najviac, nech vidi ze je mozne mat mna a aj kopec zabavy a slobody...a preslo ho to.. teraz mem pocit ze je to lepsie ako kedykolvek predtym...moja rada:netlac na neho a vyckaj.

pre debilka

no kamos..ty si dobry uboziak..prajem ti aby si raz ty potreboval pomoc a radu a aby mal k tomu potom kazdy taky postoj ako mas ty teraz..a aby rovnako na teba srali.. a mimochodom, ty by si mal urcite depresie z toho keby si mal IQ vyssie ako 5..to by tvoje ubohe ja urcite nezvladlo..

a nestastna: podla mna ma nejaku krizu, ktoru si ale musi vyriesit sam..cim viac nanho budes tlacit, tak mu budes este viac pridavat a bude to este horsie.. ako hovorili dievcata, ked bude chciet tak ti o tom povie aj sam, ale zatial len stoj pri nom, nech ma cas si utriedit co a ako. vymysli nieco blaznive napriklad aby si mu zlepsila naladu :-) kup vodne pistolky a zahrajte sa, alebo sa obhadzujte lentilkami alebo nieco :D..to nikdy nezaskodi :-)vazne netlac nanho :-) drzim palce

nešťastná

na pivo si može ist kedy chce, ja ho nepapučujem a väčinou idem aj s ním. hier ma milion. na PC, na PSP, nintento DS atd... futbal ani hokej ho nebaví za prvé a za druhé ho vobec neotravujem. ak nemáš niečo rozumnejšie, tak sa radšej nevyjadruj. niesom zvedava na tvoje úbohé IQ

nešťastná

Okej. Ďakujem všetkým za rady. A keď vás niečo napadne, tak napíšte, určite si to prečítam. Keby nejaká zmena, budem informovať. Zatial želám pekný deň a ešte raz ďakujem. :)

nešťastná

On pracuje. Zrovna ho povýšili, takže sa teší z nového zamestnania :) Ja tiež pracujem. Okrem toho sa venuje hudbe. Ale teraz zrovna nema hudobný skupinu. S tou poslednou mu to nevyšlo a ani ho to s nimi nebavilo. Baví ho počítač, hry a tak.

zuzkalinka

este jedna otazka, comu sa venuje? pracuje? lebo si pisala, ze si doma moze robit co chce, pretoze vasi niesu doma...predpokladam, ze su v praci...a ty? studujes, ci pracujes