liečiteľ?

Príspevok v téme: liečiteľ?
žlnka

Je tu niekto, kto by vedel poradiť neakého dobrého liečiteľa? Môj problém je totiž taký, že už asi rok ma trápia neurčité bolesti brucha. Samozrejme som bola u gynekológa niekoľkokrát, u chirurga tiež niekoľkokrát, u urológa, u ortopéda a tiež u gastroenterológa. Nikto mi NIČ nenašiel. mohla by som sa tešiť, samozrejme, lenže nemôžem, lebo tie bolesti sa mi vracajú mesiac-čo mesiac aj ďalšími inými symptómami, ako tlak v močovom mechúri, hnačky a podobne. Už som z toho úplne zúfalá a moja rodina ešte viac... Keďže podľa lekárov mi nič nie je, preto by som sa rada obrátila na liečiteľa.

Betečka

Vincentína je lekárka Ina Mikolaiová a je skvelá, aj keď má virgulu, ktorá pôsobí bosorácky. Keby nebola dobrá, ako by vedela odhaliť, čo Vás bolí bez vyšetrenia e bez toho, aby ste jej niečo povedali?Kontakt na ňu:0244252720, pracuje V Bratislave na Račianskej 33. Nepýta peniaze, aj keď má na chodbe kasu, príspevky sú dobrovoľné, aj to sa mi na nej páči.

jana 11

Ivka som veľmi rada,že si ochotná poskytnúť mi ten kontakt.Budem Ti fakt vďačná,ak mi ho napíšeš.Zatiaľ veľmi pekne ďakujem a prajem Ti pekný deň.Napíš mi tvoju e-mailovú adresu,ozvem sa.Ď.

Ivka 1

V Topolcanoch poznam lekara ,ktory lieci
prirodnymi produktami. Je to skuseny odbornik,tak ak budes chciet napis mi na
mail.
V Kosiciach je tiez velmi dobry odbornik
primar odd.alternativnej mediciny a vyzivy. Tam tiez mozem poskytnut kontakt.

jana11

Pripájam sa k téme ľudový liečitelia.Prosím Vás nepoznáte niekto nejakého ľud.liečiteľa z okolia Trenčína,Topoľčian,Partizánskeho a okolia.Ďakujem za ochotu.

pipec

Prosím Vás, nenájde sa tu niekto, kto by mi mohol poradiť ako sa stretnúť, alebo kde vyhľadať pána Shi Fu Shi De Lon-a? Je to shaolinský mních - liečiteľ. Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem

jojoko

ja som vyskusal regresnu terapiu, mne sa to pacilo,videl som a citil som napriklad ako dusa opusta zem okrem teda ineho

mjanik

jefitto-skoč do najbližšej knižnice a prečítaj si o akupunktúre a potom budeš nútený uznať,že akupunktúrou sa až na malé výnimky dajú vyliečiť takmer všetky choroby,teda aj tie črevá,pretože akupunktúra vytvorí v črevách také podmienky v ktorých sa baktérie nemôžu množiť a teda zahynú.Ináč ma prekvapuje ,že chceš akupunktúre diktovať,čo môže a čo nie-jedno áno,lebo to chápeš,druhé nie,lebo to nechápeš.Keď si uznal,že jedno môže,musíš uznať,že môže a to druhé-ináč ona to môže i bez toho,či jej to ty dovolíš.Ak sa ti nechce utekať do knižnice,tak si pozri na -odkaz odstránený- ,aspoň takéto minimum