Zapal mocovych ciest

sabina789

a mala aj atb liecbu? skuste pridat aj wobenzym ten zlepsuje ucinky atb a maju tusim aj studie ze sa zapaly po liecne ani nevracali, ja mam vyskusane este par rokov dozadu a odvtedy pokoj :)

Guija

Zdravím vsetky, casto som taky trpela na zápal močového mechúra. Nejak som nevypozorovala z čoho, pretože som si dávala pozor na prechladnutie i na hygienu. Ale stejne neviem čím to bolo vzdy spustené. Ako som sa snažila nájsť nejaký prípravok ktory by mi na toto ochorenia pomohol zistila som ze mi najlepsie zaberajú leky alebo caje s vytazkom z brusníc. Je mnoho prípravkov ktore toto obsahaju, da sa povedat ze kazdy ktory za nieco stoji pretoze je vseobecne zname ze prave brusncie zaberajú. Me osobne najviac pomohaji tablety UROVAL manosa AKUT od Valosun. Tak mozete vyskusat ci pomoze aj Vam.

tcm slovakia

Zdravím dievčatá ak čínsku medicínu, tak jedine u nás:-) A neponúkame žiadne zázračné všelieky,len presne pripravené bylinné zmesy, podľa potrieb konkrétnej pacientky, priamo v Číne. Viac a -odkaz odstránený-

majjca

ja som po pohlavnom styku mavala tiez opakovane zapaly mocovych ciest + kvasinkove infekcie, nustale sa mi to opakovalo. Kupila som si aloe vera cistu stavu, odkedy to pijem, tak zapal mocovych ciest som nemala uz 3 roky a kvasinky velmi zriedkavo, ale neda sa ani porovnat s tym co so prezivala predtym. Nechcem tu robit reklamu, ale mne naozaj pomohlo toto, takze mi z toho vypliva asi to, ze clovek by si mal detoxikovat creva od vsetkych tych toxickych latok co tam ma....

kukulka

ahojte, mam podobný problém ako vy mne urolog diagnostikoval hyperaktivny mocovy mechur beriem na to Asolfenu 5mg 2xdenne Magne B6 a mam si urobit mikcni dennik,ale necim sa moc dobre mam povlak na posve a cely spodok ma boli, pri cikani ma vsak neboli len v podbrusku mam strach ze sa niekde po ceste pocikam je to strasne. Ma niekto podobny problem?

misulienka

dobri den,chcela by som sa spytaz ze ci zapalene mocove cesty mozu mat vpliv na mestruaciu a pohlavne organy,bo som 10 dni krvacala bola som u gyn a dal mi tbl a o tyzden som zas zacala krvacat z tych tbl,a teraz mam taky hnedi a z krvavy vytok,bola som zas u gyn a povedal ze to mam vsetko v poriadku no ja jam strach stoho.chodim stale cikat.dakujem.

evicka 123

dakujem za radu. pozrela som stranky, nieco este vyskusam na virusy z toho co pises.. je to fakt neuveritelne aki su doktori obmedzeni.. mne nie ze by ATB nezaberali ale zhorsuju priznaky... nechapem... este premyslam ci to nemoze byt nejaka forma prejavu boreliozy, lebo ma stipol kliest pred 6 tyzdnami v zahranicu a ostala mi potom taka hrcka - akoby vyrazka cervena, nemizne... viem ze to uz je totalna haluska, ale topiaci sa aj slamky chyta :)

RNG

Nuz ked to nie su bakterie(tj tie na ktore ma atb ucinok???)su aj take, na ktore atb neucinkuju. Nechapem, ako je mozne, ze lekari dosial nevedia zistit, co ti to sposobuje, ci je to nejaky mikrob alebo alergia.
Najtazsie pre nich su zistenia viralnych posobeni, mozno by bolo dobre, keby si adresovala aj virusy, pozri cez Google.sk na rng herpes kde som dal rozne antiviralne. K tomu mozem pridat este novsie, ako citral a najma monolaurin, ktory potlaca aj mnohe bakterie, plesne a candidy a tiez mnohe virusy.Monolaurin momentalne skusam aj na sebe, kedze je to vlastne len vyrobok zlucenim kokosoveho oleja a rastlinneho glycerinu, tj vlastne druh potraviny.

evicka 123

Pozerala som sa po tej boswelii a nasla som na nete len pripravky spolocne s kolagenom na klby... neviete niekto poradit kde zohnat a v akej forme?

evicka 123

A este som zabudla... skusam Wobenzym, citala som ze to pomaha, u mna zatial bez efektu asi po tyzdni, uvidim po dlhsej dobe...