Meskanie menstruacie

Príspevok v téme: Meskanie menstruacie
sara

Chcela by som radu,co s tym,ked mi meskava menstruacia pravidelne 4,5 mesiacov bojim sa aby som nemala tazke problemy otehotniet,co velmi chcem,aj ked viem,ze ked mi niekto poradi,tak mi povie aby som isla okamzite k lekarovi,ale problem je ten, ze sme momentalne s priatelom za morom a prideme domov najblizsie koncom decembra.Velmi sa bojim, aby som nemala vazne zdravotne problemy,dakujem,Sara.

Laskowicka

dobrý den
chtela bych se zeptat mám stejný problém jako tady byl už zmínen , pravidelne mi vinecháva menstruace vždy za 5 měsícu ji dostanu pak dalších 4,5 ne nevím čím to je u lékaře jsem stím byla řekl abch ješte počkala dokud ji nedostanu že to není žádný roblém ale že eexistuji prážky na vyvoláni menstruace - Ale bojím se . má stím nekdo už zkušenost ? dekuji za odpoved .

babulka

Mila sara. ja som mavala podobne problemy, ze mi menstruaci meskala 3-4 mesiace.musela som chodit na injekcie, aby som to dostala normalne.lekar mi zistil, ze mam vela testosteronu a estrogenu aleprogesteron sa mi skoro netvori (ten je potrebny aby si mala menstruaciu). predpisal mi na to HAK na 9 mesiacov a potom mi ju skusi vysadit a uvidime ci sa moje telo umudri.ked sa vratis domov, tak skoc na gynekologiu a vsetko bude fajn. drzim prsty

sara

Dakujem za odpoved,ale z toho dovodu,ze som v inom prostredi,to asi nieje,pretoze,ked som bola doma,tak mi menstruacia meskavala tak isto,ale k lekarovi som neisla,bolo to asi z toho dovodu,ze som si myslela,ze sa mi to upravi,ale to som si len myslela a urcite aj z toho dovodu,ze som sa asi bala,teda nie asi,ale urcite,dakujem za odpoved Vlocka/Sara.

Vločka

môj subjektívny názor: ja si myslím, že áno- máš šancu, veď menštruáciu máš, i kedď nepravidelne...kľudne to môže byť aj z toho, že si v inom prostredí- iná strava a tak (poznám aj taký prípad)a tiež, asi už maš aj stresy, pre "to" - čo tomu tiež veľmi nepomáha,...držím pršteky Sara.

sara

dakujem za odpoved tara,len chcem vediet,ci mam nejaku sancu v takomto pripade otehotniet,ale osobne si asi myslim,ze nie.

tara

aj mne meskala tak dlho, mozno este viac mesiacov...u mna to bolo z toho dovodu, ze som mala znizenu hladinu jedneho hormonu, a mensie problemy so stit. zlazou, teraz beriem HAK a zatial je vsetko ok