aj na vas vplyva POCASIE?

Príspevok v téme: aj na vas vplyva POCASIE?
hmmmmmm

neviem ako vy ale na mna posobi asi vsetko.cez sychrave dni trpim bolestou hlavy a unavou absolutne nic nevladzem a to mam len 18 rokov.ked je spln...celu noc prehadzujem zo strany na stranu a nie a nie zaspat...takze rano taktiez neoplyvam nejakym mega mnozstvom energie.viete nieco poradit okrem kavy ako sa prebrat?dakujem

michalpetrek

mna hlavne stve pocasie vtedy ked sa dlhodobo nemeni ked stale prsi alebo je stale zima ako teraz ked sa to meni tak to zvladam.......

pocasie pozeram tu

pocasie.pozri.sk

takze viem kedy budem mat depky......

ivaa

na mna pocasie moc nevplyva, urcite nie na fyzicky stav nie, nezazivam take, ze am boli lave koleno, tak viem, ze zajtra bude prsat :D .. neviem predpovedat pocasie :( ... ael nekedy to psychiku trosku ovplyvni, najma take sychrave pocasie na mna posobi tak depresivne.. ale take letne burky mam nekedy celkom rada, pokial nie som niekde sama v noci na luke a brutal burka nadomnou :D .. na prebratie skus zeleny caj, je to chutnejsie ak okava a aj zdravsie :)

eliška1417

ovplzvnit posobenie pocasia a mesisacnzch fáy na psczhický aj fyzický stav cloveka je zrejme nemozné. Zmiernit precitlivelost cloveka na tieto javz sa vsak dá, pomocou nejakých liekov na upokojenie, cvicení ako napriklad joga, ale i liekov ktoré napríklad doajú telo energiu. Ked vsak uz tu energiu nemás, skus si dat ráno ked vstanes zelený cas a výdatné ale zdravé ranajkz, na unavu dobre posobi aj sport.

rada

Ja mam 28 rokov a pocasie na mna vplyva uz asi 15 rokov. Ked je dusno, ma boli hlava... casto sa to prejavuje bolestami hlavy. Ked potom sprchne je zase dobre. Treba sa naucit s tym zit, vediet co bolest utlmi, niekedy spanok, tabletka, klud... jednoducho sa naucit.

hmmmmmm

zaliezt do postele...dobry napad ale nemozem tam byt cely den :D ja sa strasne bojim burky a este ked je aj vietor...tak mi stuhne krv v zilach az to mozne nie je...vazne nemate nikto nejaku dobru radu?