Stale zapal mechura

Príspevok v téme: Stale zapal mechura
eee

Mam stale problem so zapalom mechura.Uz to mam rok a kazdy mesiac mam zapal.Uz ma nebavi stale brat antibiotika,ani to nie je zdrave a hlavne teda super na imunitu.Uz ma doktor posielal aj na urologovi, tam som absolvovala aj vysetrenie kamerou do mechura.A vraj tam nic nemam.Mechur mam teda akoze zdravy len nevien,z coho mozem mat stale sa opakujuci zapal.Zacinam rozmyslat nad nejakou alternatinou medicinou.Uz vyse mesiaca beriem aj brusnicove tabletky prirodne,ze vraj sa to moze uzivat stale a napriek tomu som dostala zapal.Citala som,ze to mozu sposobovat aj chlamydie.Len neviem,ci robi gynekolog na to vysetrenie pri tej preliadke,co sa robi raz za rok, taka generalna - preventivna.Vtedy berie aj ster z krcka maternice.Tak neviem,ci tym sterom vysetruje aj tie chlamydie.Neviete mi prosim niekto poradit?Ma niekto nieco podobne?Dakujem

gabkk

a ako sa tan uroval akut užíva? to jsou pilule alebo nejaké kvapky? aj ja už nieviem čo vyzkúšať :/ pripadne mi, ze nič nepomáhá, tak ako deklarujú tie vyrobcovia :/

Guija

Dobry den, zapáľ močového mechúra mávam celkom dost casto a to aj cez to ze si davam pozor a poriadne sa obliekam. no je to dosť neprijemne a tak som stale skúšala nejake tablietky a caje. Vyskúšala som toho naozaj hodne a najviac mi pomáhali pripravky s výťažkami brusnice, za seba môžem odporučiť UROVAL manosa AKUT od Valosun, ktorý mi pomohol asi zo všetkého najviac :)

gabi123

eee, mala som tie isté príznaky, stále zápaly mechúra, všetky výsledky negatívne, nakoniec mi zistili endometriózu! Nechcem ťa strašiť, ale aj tá môže spôsobiť neustále dráždenie mechúra.

sarin

Jo diky a este mi napis ako dlho mam aplikovat ten roztok z femigelu a gse (to beriem ako liecbu) po troch dnoch mi zmizli neprijemne prejavy.. ale ked som prestala aplikovat do dvoch dni sa vratili. Nechcem si na to zas nejak zvyknut, takze mi napis kolko dni asi..

RNG

sarin, nechod vys, nez 6 kvapiek do deci vody, maximalne 2x tolko do samponov a tekutych mudiel, nie je to treba a viac by mohlo drazdit sliznice.
Inac GSE sa dava do mnohych mydiel a samponov, aj ako antimikrobialny aj konzervacny prostriedok.Nie vzdy to vyrobci napisu.

sarin

ja mam tieto kazdomesacne mechurove problemi ciastocne za sebou -> objavi sa mi to tak raz za rok. Pomohlo mi naozaj asi len pol litra vody pred stykom a po styku rychlo wc, sprcha...

Chcem sa spytat este RNG na tvoj nazor (momentalne sa mi objavuju kvasinky neviem akoze z coho) takze ten nazor chcem od teba na roztok gse a mydla na intimnu hygienu -> teda chcem nakvapkat zopar kvapiek do toho mydla chcela by som vediet ci je to ucinne a kolko kvapiek asi tak treba. Inak po veceroch zas miesam kvapku gse a femigel a s tym si natieram vonkajsie casti posvy (vnutri problem nemam)

chorobka

mam podobny problem. Zijem v UK a od februara mam staleho priatela po prvykrat som zacala mat s niekym vnutrovaginalny sex a po mesiaci prisiel tzv. Cystis ako tu tomu lekari vriavia. Zapal mechura vyvolany bakteriou. Mala som to tri / styri krat behom kratkeho obdobia tri mesiace. Popritom som bola vzdy v ten isty cas chora {prieduskovy kasel, zapalene hrdlo, zvysene teploty, sopliky} od anglickych doktorov som dostala dvakrat antibiotika kt. boli urcene na oboje na vyliecenie mechura i na zapal dych. ciest. Bolo mi povedane ze je to sposobene sexom, kedy sa bakteria z inych oblasti v kt. je potrebna {napr. z okolia konecnika} dostane mech. sposobom cez stenu do mocovoda a mechura potom su problemy s mocenim , silna bolest a krv v moci. Opat som bola chora na dych. cesty ostala som doma tri dni {pretoze viem ze u lekara by mi dali paracetamol/ co je paralen tak som to vylezala} ale vcera sa objavil cystis znovu. Pred dvomi dnami som mala pohl. styk pocas menstruovania. zaujimave ale je ze cystis sa vzdy objavi ked som v tom istom obdobi i chora {chripka alebo nieco} rozmyslala som ci nahodou nebudem mat este nieco zaujimavejsie ako nejaku Candidu vo vagine..je to mozne? kto mi poradi . Priatelovi sa objavuju niekedy na penise pod zaludom male cervene bodky hovori ze je to vzdy po silnejsom sexe a po oralnom to ma i na zaludi potom to prejde...je nieco so mnou??? ohrozujem ho? alebo si okrem ~pinpongujeme~ i nieco ine... a popri tom sa vyvolava i cystis??? viem ze je to zmeteneny prispevok ale zmetena som i ja. Prosim o radu Vdaka

RNG

eee, brusnicove tabletky v dostatocnom mnozstve(ekvivalent aspon 50 gramov brusnic denne) pomozu vyplachnut hlavne streptokoky, ale nie su ucinne na ine infekcie urinarneho systemu.
Skor by som odporucil pit roztok GSE alebo si aspon robit s nim vyplach, tak isto vyplachy s koloidnou striebornou vodou su ucinne. A pouzival by som probiotika pravidelne, lebo mnoho nakaz v tele je dosledok mizkej imunity, ktora je sposobena nedostatkom spravnych probiotik v crevach, ktore pre nas vyrabaju rozne obranne latku.

xtiba

ahoj aj ja som mala tieto problémy dva rokoy,poradím ti pi denne aspon za jednu šálku urologického čaju naozaj je to dobrá vec, ja som to už nemala skoro rok ale teraz mám zase gynekologické problémy podľa mna je to následok toho ale neviem čo s tým stále sa opakovane liečim u gynekológa ale znova sa tam vraciam každý mesiac. Tiež by som rada skúsila nejakú alternatívnu medicínu...