Chcem biele vlasy

janica25

Tak pridavam svoju skusenost po mnozstva farbeni doma aj v kadernictve som nakoniec nasla farbu.Takze moj pigment je dost silny aj ked moja farba neni tmava ale tazko sa stahuje.Takze jedine ak chcete mat biele vlasy musite odfarbit peroxidom odporucam fakt super po mnohom hladani som nasla toto:schwarzkopf profesional igora vario blond zosvetlujuci puder(modra krabica),9%peroxid,schwarzkopf profesional igora vario blond farba(modra tuba)
Na odfarbenie odrastov staci pomer:
1odmerka zosvetlovacieho pudru+2odmerky peroxidu+1/4 z farby igora vario(modra tuba)
Zmiesat natriet chyta super na odrasty do biela sem tam modry nadych ktory sa po zmyti vymyje.Ak sa zdaju zlte stiahne to pekne Wella charm t18.Toto si natieram na mokre vlasy ak sa mi zdaju do zlta tak mam zase platinu sedinu.Pre mna top.Farbila som aj kamaratku ta ma upne cierne vlasy a krasne jej odrasty odfarbilo na blond a do biela

chochol

Ahojte babenky poradte my prosim kde by som zohnala PALETTE COLOR XXL -Ladova blond nikde ju nemožem zohnať a chcela by som pekne biele vlasy

suns

OMG tiez si precitam iba 1.prispevok - ale mims, ty si si ani ten neprecitala ! Ved som ti to o tom syosse prave dole pisala !

suns

ahoj :) kolegyna isla z ciernych vlasov ( farbila sa 10 rokov ) na blond a krasne jej to vytahovalo farbu ! Mala syoss ten najsilnejsi, ale musela ho pouzit asi tak 3x, 3 balenia..
Ja som blondina, len potrebujem este zosvetlit a tiez ho idem vyskusat :) o tyzden :) tak ak ti to pocka, dam ti vediet :)

mims

Baby prosím mám blond vlasy lenže to chcem biele a neviem skúšala som farby ale odtieň sa zmenil len trochu prosím máte nejakú skúsenosť zo syos zosvetlovač je to dobré ?

Vopred Ďakujem :-))

suns

kolegyna si 10 rokov farbila na CIERNO..
najskor si aplikovala modry prasok zmiesany s vyvijacim roztokom ( zosvetlovac, silny)..ten na 1x chytil do oranzova..samozrejme :)
potom pouzila asi 3x Syos ten zosvetlovac, + este asi 2x premelirovane s tym povodnym silnym zosvetlovacom a teraz ma chvost krasny biely, zltost vlasov odstranila takym tym fialovym roztokom..existuje aj sampon.. super veci :)
a ma krasne biele vlasy :)
strasne sa jej znicili, hlavne na koncoch ( samozrejme po x zosvetlovaniach).. ale regeneruje maskami, olejmi a vlasy zacinaju vyzerat zdravo :)

som zvedavá

ahojte, odkedy sa TATETAERKA pýtala na bielu farbu vlasov, prešli skoro 4 roky - veľmi by ma zaujímalo, či sa jej podarilo docieliť tú jej vysnívanú farbu . . . ozvi sa nám, prosím

giga24

z tmavých ti úplne biele neostanú (ak sú farbené) tiež som bola sťahovať farbu, sedela som tam asi 5 hodín, dávala mi na tmavo červené vlasy dvakrát nejaký zosvetľovač, potom ešte farbu, a úplne biele mi ostali len odrastené vlásky, asi 5cm, ostatné boli oranžové, žlté a tak som to vyriešila kratučkým elegantným strihom a potom som už požívala len tú najsvetlejsiu blond-no vlasy sa po takýchto farbách rýchlo ničia, lebo vyťahujú pigment z vlasu a tým ho aj stenšujú.
radim neskúšať zosvetľovať doma ;)