Povedali by ste priatelovi o byvalom..?

Príspevok v téme: Povedali by ste priatelovi o byvalom..?
lasanka

Ide o to, ze mi po vyse piatich rokoch vyvolavat byvaly..Zacalo to tak ze mi pred miekolkymi mesiacmi zacalo prezvanat nejake cislo..Kedze sa mi akurat predtym pokazil telefon a niektore cisla som nemala, myslela som mi to prezvana nejaka byvala spoluziacka alebo kamoska, tak som odzvanala..No a jedneho dna mi z toho cisla prisla z prava od neho,ze ako sa mam a tak (a takym miluckym zdrobnenim stylom) a ako praca a tak..Po prvotom soku som mu zdvorilostne odpisala ze sa mam fajn, praca ok..Nic viac.No a prisla mi dalsia sprava ci sa nechcem stretnut, ze by prisiel..Na to som mu uz ani neracila odpisat.Lebo mam skvely vztah a rozhodne sa neccem stretnut s byvalym magorom.Preslo par mesiacov a zacal mi zase vyvolavat..ale uz mu neodzvanam ani nic..Lenze kedze s priatelom si bezne citame spravy a chodime do mobilu, amam obavy aby mi neprisla nejaka sprava od neho prave ked budes s priatelom a aby si ju neprecital.. Povedali by ste svojej polovicke, ze vas otravuje byvaly..???

sisisissi

Urcite mu to povedz, pekne po pravde mu to uprimne vyvsetli, ze ta zacal otravovat byvaly a nechce ti prestat vyvolavat a vypisovat.

54601665

ano ja by som to tomu svojmu urcite povedala.ved nemam co tajit,nic by som z byvalym nemala a chcela by som aby moj priatel vedel o vsetkom,aj o tom,kto ma otravuje.ved na tom nieje nic zle,ked vie o mne vsetko.

sansara

Ahoj lasanka :-)

Nečítala som všetky reakcie na Tvoj príspevok - len Tvoj úvodný príspevok a príspevok zo včera o tej príhode z dovolenky..
Pozri lasanka - čoho sa bojíš???
Predsa ak nemáš čo skrývať, tak svojmu súčasnému priateľovi povedz otvorene a úprimne tak ako si to napísala aj nám tu, o čo ide:
Že Tvoj EX Ti z ničoho nič začal vyvolávať, prezváňať, vypisovať. Povedz priateľovi, že ťa to obťažuje a kľudne svojho priateľa popros v tomto smere aj o radu, ako máš ďalej postupovať aby si už mala od EX trvalý pokoj..

Vieš lasanka, už niekde na začiatku si urobila chybu, že si EX vôbec odpísala a keď si už aj po odpísaní neskôr zistila, kto Ti to vlastne píše a prezváňa, si nemala hrať "mŕtvého chrobáka" - ale si EX mala jasne a stručne odpísať-alebo akýmkoľvek iným spôsobom dať jasne najavo, že si neželáš aby ťa akýmkoľvek spôsobom kontaktoval.
Lebo sama vidíš lasanka, ako sa pomaly a isto do tohto zamotávaš (klameš súčasného že to volá priateľka, trápi ťa obťažovanie zo strany EX, bojíš sa či to súčasný nezistí, atd atd) a čo ak Tvoj súčasný priateľ sa o Tvojom klamstve predsa len dozvie? Potom mu to ako budeš zdôvodňovať, vysvetľovať??? Predsa povie-že ak si nemala čo skrývať, prečo si mu teda klamala?!
Čo mu potom na toto odpovieš??? Náhoda je blbec a radšej sa mu priznaj. Nemáš čo skrývať a ďalšie takéto zatĺkanie nestojí za to, aby si si narušila svoju vnútornú rovnováhu a s priateľom vzájomnú dôveru..

baby

mne sa toto tiez stalo... som z mojim terajsim 4 roky a moj ex mi zacal vypisovat... normalne som to povedala tomu mojmu, vsetko som mu vysvetlila a uplne v pohode to pochopil... ved vie ze mam rada len jeho a tom ex my vobec nezalezi, je mi uplne ukradnuty... ked mas chapaveho frajera tak mu to kludne povedz ale ked je ziarlivy tak nie, bo to ti potom bude vyhadzovat pred oci - inak nechapem takych ludi... a tomu ex napis ze normalne ze mas super vztah a nemienis si ho pokazit...

lasanka

Menit cislo nechcem,ako povedala mirus ma ho kopec ludi a uz by som s nimi nemala kontakt..No my sme boli na dovolenke a ten magor mi zacal volat, priatel sa len tak spytal kto vola..Tak som mala srdce az v krku a som povedala ze kamoska..Rozmyslala som vsak nad tym a asi ak bude zase volat, tak mu to poviem..nikdy si neklameme a nechcem sa k tomu dopracovat ani teraz..Doverujeme si, tak dufam ze sa cez to prenesie a proste nechcem aby jedneho pekneho dna mi nasiel sms od toho magora..A ked ju ta, najde tak nech vie ze to moze cakat a o co ide..

mirus1311

lasanka, podla mna by si o tom mala svojmu priatelovi povedat. Ak si navzajom doverujete az do takej miery, ze si navzajom chodite do mobilu, myslim, ze to tvoj priatel pochopi. Ale mala by si napisat aj tu SMSku, nech ta viac byvaly neotravuje. Je zbytocne menit si cislo kvoli nejakemu magorovi, pretoze viem podla seba, ze moje cislo maju stari znami, ktori sa ozvu par krat do roka... Chybalo by mi to...

[zruseny12]

no mne v osteocentre povedali,ze mi namiesaju tiez lieky,ale najprv sa musi najst pricina,lebo keby nahodou som mala problem z travenim,tak zbytocne by som to brala...takze preto to gastro...aby sa vylucila celiakia...oni uz vedia ako postupovat...