štitna žlaza môže to byť z toho?

Príspevok v téme: štitna žlaza môže to byť z toho?
nicoleta

ahojte už som sem písala ale další môj problém je taký že som chorá na š.ž. mám ju zväčšenú teda mi málo produkuje hormony.. beriem euthyrox 100! čo si myslíte... je to vážne či nie? a teraz strašne sa mi točí hlava za den ael 3 krát môže to byť z toho ... taktiež...ako keby sa mi tá š.ž. zväčšila ... to tak cítim... tak tvrdšiu či ako..a som aj niekedy unavená .. mysllíte že to može byť z nej... alebo si to len namýšlam? dakujenm

nicoleta

mno na endokrinologii som bola pred.. 3 mesiacmi... a idem na sono za 2mesiace mala som ist teraz ale ja som nemohla tak ma preobjednala:( a ako zistí že či sú tie hormony moc pre mna taktiež mi strašne padali vlasy...:( a nechty sa mi lámu ... a tak niekedy som sa citila unavene.. a točí sa mi hlava aj teraz..

monicaa

Milá nicoleta, všetci ti tu píšu bludy ohľadne tvojej š.ž. To že berieš lieky na nu znamená že by si sa mala cítiť zdravá. Neberieš správnu dávku liekov, pravdepodobne si bud predávkovaná alebo poddávkovaná, okamžite utekaj k lekárovi lebo ti to môže narobiť šarapatu v tele, viem o čom hovorím a nieje to sranda. Kedy si bola naposledy na odbery krvi na endokrinologii??????

nicoleta

ja lne že keby rng... si našiel nejaký na to inzerát alebo reklamu tak mi daj vedieť.. aj na môj mail... dakujem inak a aj ostatným keby ste mali s tým skúsensti tak napíšte dakujem

RNG

sympatizujem s vasimi problemami, len nemozem sa vsetkym na svete zaoberat, aj v mojich konickoch som sa musel specializovat len na zdravie, aj tak je toho strasne vela na moju ubohu hlavu.
Ale v tych obchodoch iste najdete knizku na cviky na zvacsenie prs-ja som kedysi davno nieco take videl , uz ani neviem kde.A prevadzane jednostranne to moze vybudovat to mensie prso na trochu vacsie. To iste plati na tie kremy.
Dufam, ze sa vam to podari.

wilmina

RNG,
tebe to môže propadať, že chybičkakrásy, ale my,co mame také problémy, je to nielen problém fyzicky ale aj psychicky. A psychicke zdravie je dosť doležité...Ale aj tak vdaka za odpoved.

RNG

Nemam presne vedomosti ako na to zvacsovanie prs cvicenim, ale videl som reklamy na sex obchody, kde sa takymito vecami zaoberaju.Maju aj kremy na prsia, neviem na kolko ucinne.
Ja som predsa len na zdravie, nie na chybycky krasy.

nicoleta

rgn... ale ked ja sa nevyznám v tom a ja neviem aké cviky..? či mám civičiť viac na ten menši alebo väčši a aké cviky.. to mám vlastne cvičiť.. a kremy tiež neveim aké ja sa v tom nevyznám:(

wilmina

ked ja sa bojim injekcie, nieto este nejakeho rezania. podprsenku si upravujem, ale vyhybam sa mnohym stretnutiam s mužmi.

RNG, neviem, v ktorej teme si radil. napis mi. nepoznam cviky a ani kremy na podporu. prosim , napis mi. vdaka.

wilmina

ked ja sa bojim injekcie, nieto este isť niekde pod nôž.brrr.podprsenku si sama uoravujem, ale ked ja kvoli tomu nemam zaujem o stretnutia s chlapcami.nejak som sa v tom blokla.

RNG a v ktorej teme si poradil. Ja npoznám ani kremy na to, ani cviky. doteraz som sa tym zvlast nezaoberala.
napis mi, prosim temu, precitam. alebo pripadne poradkrem.vdaka.

RNG

na tie nerovnomerne velkosti prs som v inej teme nicolette poradil cviky na prsia prevadzat len na jednu stranu a tak isto
kremy na zvacsovanie prs pouzivat len na mensi prsnik.
Aj cvicenie mnohym pomohlo, aj niektore transdermalne kremy pomohli mnohym.