zamestnanie

Príspevok v téme: zamestnanie
ninka01

ja už neviem ako ďalej, chodím na pohovory, mám prax, skúsenosti, dobre vyzerám a napriek tomu ma každý odmieta možno kvôli veku 45 ... som už zúfalá, depresívna , nebaví ma život...denne posielam 10 životopisov a nič, aj mám dobrý pcit z pohovoru len neviem, prečo sa to zvrtne asi známosti, rodina alebo im nevyhovujem ja ?

alti

Ano, aj "prilisna" kvalifikacia a viacrocna prax mozu byt na skodu. Ved financie na Teba /plat + vsetky odvody/ a nejakej mladej zacinajucej adeptky su pre firmu neporovnatelne. To len aky moze byt pohlad z tej druhej strany. Skus pri pohovore, resp. aj v zivotopise uviest, ze mas zaujem o akukolvek pracu v danej firme. Stale nuraj na nete a zivotopisy posielaj, posielaj, raz to vyjde :o)

jablonkaa

ninka, trochu viac trpezlivosti! neviem ako dlho sa pokusas najst si pracu, ale chce to cas. a tak ako pise nice, chce to mozno ubrat zo svojich ambicii a pre zaciatok skusit aj nieco mimo svojej specializacie.
o tvojej zrejme netrpezlivosti svedci fakt, ze o 10:46 zalozis temu a hned o 4 minuty na to si uz sklamana, ze ti nik neodpise....
poviem ti, moja svokra, odisla pred par mesiacmi do dochodku, ako 56 rocna a vzapati si nasla pracu, velmi zaujimavu, je velmi spokojna a to v pomerne malom meste na vychodnom slovensku.
neviem ci mas rodinu, skolopovinne deti, kde byvas, ale mozno by stalo za uvahu aj zmena bydliska, alebo dochadzanie za pracou v blizkom okoli. popripade sa skus dovzdelavat v inej oblasti, vsak dnes ponukaju urady prace rozne kurzy prave na podporu zamestnanosti zien. prajem vela stastia.

ninka01

práve mi napísali mail, že som nepostúpila do užšieho výberu preto že by nebol využitý môj potencionál, mám vraj vyššie ambície ale budú ma kontaktovať na inú pozíciu , ktorú mi momentálne nemôžu ponúknuť ...
nice no ty si dobrá , čo sa tu mám ukázať ? to by už bolo o inom nie anonymné forum ...ja len k tomu vzhľadu, nevyzerám na svoj vek , hovorím ako ma hodnotia iní, ja to neviem posúdiť...

nice

Vies na objektivne posudenie z dialky ludia potrebuju viac informacii.Napr. ake mas vzdelanie o ake miesto konkretne sa zaujimas.Ty povies ,ze vyzeras dobre,ale my ta nevidime a nevieme posudit objektivne tvoj vzhlad.Pricin moze byt x.Vyjadrit sa viem k veku....je to naozaj nieco co ta podla mna diskriminuje.Ale nic ine ti neostava len sa dalej snazit a hladat.Niekedy je to aj o tom ,ze pristupime na zamestnanie ,ktore je mimo nasho vzdelania....kym pride to prave.