Bruško - ako na neho?

Príspevok v téme: Bruško - ako na neho?
businka

Ahojte. Viem, ze tem o chudnuti a o dietach je tu uz vela, no predsa.

Zacala som chodit do fitka a zaujima ma, ako spravne cvicit, aby som zmensila objem, nemam zatial zaujem o naberanie svalov. Najviac cvicim na steperi. Poradte mi prosim, ako sa co najucinnejsie zbavit brucha, nemusi to byt rychlo, ale mam pocit, ze velmi tazko sa ho zbavuje :( Aky system si mam vo fitku vytvorit, aby som zmensila objem na bruchu, ale aj na ostatnych partiach? Este podotykam, ze som buclatejsia, no schudla som uz vdaka strave 11kg. Velmi pekne dakujem.

pusate

barbinka,to neni pravda,že by som nejedla nič!!!a myslím že ked jedávam minimálne
500kcal na den, to je niečo !!!

businka

Ja ju nepodporujem. Ja len hovorim ze veta "tu sa nepýtal nikto na názor vyziabnutej anorektičky." nie je v poriadku, to je vsetko. A je sloboda slova, tak nech si pise co chce, aj tak je na ludoch, ci ju pocuvnu, alebo nie..

businka

Ja ju nepodporujem. Ja len hovorim ze veta "tu sa nepýtal nikto na názor vyziabnutej anorektičky." nie je v poriadku, to je vsetko. A je sloboda slova, tak nech si pise co chce, aj tak je na ludoch, ci ju pocuvnu, alebo nie..

barbinka

businka, ja sa nepÚšťAM, VIEM, čO JE TO ZA OCHORENIE. zrejme ty o pusate prvýkrát počuješ. keď neviem, tak som radšej ticho. tak ju teda podporuj, nech tu píše dievčatám ako najlepšie vyvracať jedlo a nech ich ďalej odhovára od liečenia.

businka

Ja viem, ze ovocie obsahuje cukor.. ale nemyslim si, ze je nieco zle dat si napriklad pomaranc na olovrant.. Podla mna to je cele o zmene zivotneho stylu a nie o docasnej diete vies? Preto si dam aj ovocie poobede, lebo je to podla mna normalne.. A neublizi mi to, ani z toho nepriberiem.. Nehovorim, ze sa poobede budem ovocim prepchavat :) to nie..

Barbinka, prosim ta, do anorekticiek a anorexie ako takej sa nepustaj, a nevypustaj z ust slovne spojenia tohto typu.. Je to ochorenie a proste sa to nerobi, ok??

barbinka

pusate ty si chudla kvôli niečomu inému. kvôli tomu, že neješ nič. tu sa nepýtal nikto na názor vyziabnutej anorektičky.

pusate

myska,podla mňa je to blbosť,ja ked som držala diétu tak som ovocie jedla práveže na večeru a to veeela aj 4 jablká a 2 hrušky a schudla som tak za 3 mesiace 10kg a ovocie som jedla aj k desiatej a všetky druhy aj banány aj hrozno,slivky atd...
proste v ovocí som sa neobmedzovala nijako

myska

businka-suhlasit nemusis, ale je to pravda s tym ovocim.obsahuje vela fruktozy.samozrejme, vzdy lepsie dat si jablko miesto cokolady, ale ani s nim by sa to nemalo prehanat.su druhy ovocia, ktore by sa pri chudnuti vobec nemali konzumovat, ale zalezi samozrejme na tebe ako striktne chces dietu dodrziavat