Krvacanie pri prstovani

Príspevok v téme: Krvacanie pri prstovani
oida

Priatel ma prstuje uz vyse pol roka, no nikdy pred tym sa nestalo, ze by som pri tom krvacala. Vsetko bolo tak ako normalne, len sme mali inu polohu a frajer bol hlbsie vo mne a ako sam povedal dotykal sa tam niecoho gulateho. Najskor som si myslela, ze sa stalo to, coho som sa tak velmi obavala-ze som dostala menstruaciu pocas prstovania. No mylila som sa...menstruacia sa dostavila az za styri dni. Tak sa pytam... CIM TO MOHLO BYT? (vopred vas ziadam aby ste pisali iba veci co mi budu na nieco dobre a zdrzali sa nadavok a narazok, dakujem )

Mno

Ahojte chcela by som vás požiadať o radu. mám chalana pohlavný styk sme ešte nemalo ale prvýkrát má prstoval a raz zašiel tak hlbšie že to dosť zabolelo než predtým no a o chvíľku som začala krvácať mysleli sme že “to” už mám za sebou no lenže na druhý deň sme to skúšali znova a stalo sa presne to iste tak sme ostali v pochybách či je to tým alebo niečim inym. Môže byt že to pretrhnutie blany prvýkrát ešte nebolo úplne? Prosím o úprimne odpovede blbe reči si nechajte pre seba dakujem.

menopriezvisko1

samozrejme, ze si to uvedomujem.avsak to je celkom iny problem za ktory si mozem sama.skor ma naozaj zaujima odpoved na moje otazky v predoslej sprave, je to pre mna ozaj dolezite

LukasTakSaVolam

Ja len, že ľudia, uvedomujete si, že ak to bolí tak veľmi a nechcete aby to pokračovalo, tak máte právo povedať dosť a ten druhý musí prestať?

menopriezvisko

Dobry den, chcela by som sa s vami podelit o skusenost ktorou som presla a zaroven by som od vas potrebovala radu.Som panna a nedavno ma priatel prvy krat prstoval.Naozaj velmi to bolelo nebolo na tom nic vzrusujuce iba co som zatinala zuby a modlila sa aby konecne prestal.Robil to rychlo a prsty ak si dobre pamatam zasuval dva a dost hlboko.Ako som uz skor napisala velmi ma to bolelo a bola to bolest aku nedokazem s nicim porovnat.Kazdopadne okrem toho ze som bola cely den potom ubolena tak na druhy den som po navsteve zachoda objavila po utreti na toaletnom papiery krv.Velmi ma to znepokojilo kedze menstruacia mi skoncila tyzden pred tym ako sa tento zazitok stal takze po tejto stranke nebol dovod na krvacanie.Mozno je to prehnane, ale nieje mozne aby mi prstami prepichol blanu?Predom velmi pekne dakujem za vsetky inteligentne odpovede, prajem peky den.

Petra11

Ahojte
Chcela by som sa vas spytat
Tiez mam taky problem ze ma priatel prstoval a uz viac krat mi tiekla krv a naposledy to bolo dost krvy.Myslela som si ze ma poskrabal zvnutra ale bolo to naozaj vela krvy.Nohavicky som mala uplne od krvy.Moze to byt aj tym ze som pred kramami?

Elizabetta

Ahojte. Mam menší problém. Som ešte panna. A keď ma chalan prstoval tak som začala krvácať. Menštruácia to nemohla byť pretože mi týždeň pred tým skončila.
Stalo sa mi to 2krát. Prvýkrát to bolo aj s opuchom, a bolelo to 2dni potom ale aj pri tom. Všetko bolo od krvy. Druhýkrát to nebolelo vôbec. Proste len celé nohavičky od krvy... Neviem či to mohlo byť poškriabaním, alebo niečim iným... Poprosila by som Vás o pomoc. Ak viete čo to mohlo spôsobiť... Naozaj by ma to upokojilo.

liluskaa

Awojte ked som dosttala prvu menstruaciu malavsom 17rokoy v juni 11teho! Ale od vtedy som nemala menstruaciu :( a 4 den ked sa prstujem tak prst mam hnedy alebo slabocerveny!!! Newem co to moze byt ....pls pomozte mi dakujemg

pusinka0987

awojki potrebovala bii som pomoc mam 17rokou spala som z mojim prijatelo dvakrat a potom do dlsiej dome nic a teras nedavno som snim bola a prstoval a som zacala krvacat ale nevsimli sme si nic vsetko bola tak ako stale ani ma to nebolelo nic lenze ako sme prestali bola som od krvi a mojho prijatela ruka ties a isla so sa okupat bala som sa sstrasne co to je a nadruhi den som stale krvacala ale iba trosicku iba kec som isla na malu a som sa utrela tak bola tam trosicku krvi mozno to je tim ze prijatel tento krat isiel dos hlboko alebo ja neviem strasne vas prosim porate mi ci je to zle alebo ja neviem co mam robit ci is k doktorovi alebo co bojim sa ze co ket nebudem mat deti ale bo co proosim ozvita sa mi :D....dakujem

pusinka0987

awojki nevviete co to znamena kec ma chlapec palcoval a som pritom vikrvacala ale nebola som podstiva mala som snim us vela krat nieco a to sa mi stalo poprve pls porate mi neviem co mam robit

LoRiK

Dobrý deň,
prosím Vás chcela by som sa spítať,skončili mi predvcerom krámi a dnes som sa prstovala a pocas toho som zistila ze mam na prstoch krv.Neviete prečo?
Budem rada ak mi odpoviete na otazku...
Ďakujem ...