Povzbudzujme sa navzajom :)

Príspevok v téme: Povzbudzujme sa navzajom :)
nymfordina

No ahojte mam 16 rokov a meriam 166cm a vazim 55kg co je dost.Chcem aby som tu nasla novych kamosov co tiez nevedia ako vyzeraju ci su chudy alebo tucny.Proste aby sme si navzajom povedali aky sme lebo vzcsinou to sami na sebe nevidime..to uz poznam z vlastnej skusenosti volakedy som merala 150cm a vayila 62kg co bolo ako gulka vsetci sa mi smiali a tak som si povedala dost cele 4mesiace som jedla iba ananas a melon a vela pila a schudla som na 45kg no a potom som pribrala na 50 a teraz sa hrozne prejedam aj ked chalan mi povedal ze som pekna ja nie som so sebou spokojna ale ako povedat dost vsetkemu tomu lahodnemu jedlu???

marga

preco riesite taketo otazky ? holky,budte spokojne take ake ste... okrem toho,na nete vas nikto nevidi ako vyzerate,mozno mate 55 kil a ste chude,a mozno 50 a "tlstejsie".a co na tom ? co by za taketo problemy dali ludia s nejakymi vaznymi chorobami. budte rady,ze STE a zite spokojne,zbytocne ten stres kvoli postave,zijeme len raz...tak nech to stoji za to ;)

hmmmmmm

ja mam 18 rokov 155cm 50 kilov a som maximalne spokojna :)nechapem vas dievcata vam sa pacia tie suche modelky?sak su len kost a koza a kazdu chvilu sa rozsypu.no mne je z nich na nic.

pusate

ahoj,nechápem,ako sa ti podarilo tak rýchlo narásť až 16cm aj napriek chudnutiu,ja mám 17rokov a pred 3ma rokmi som merala tiež 150cm ale vážila 45kg a teraz merám len o 2cm vyše jak vtedy a o 8kg menej...ale moc ma trápi že som taká nízka a za 3roky som narástla mizerné 2cm a asi už viac nenarastem na to som už pristará a mám z toho depky ved vyzerám jak postih,som síce chudá to áno,ale že by som bola spokojná? tak to nie,strááášne bych chcela narásť aspoň 10cm ale to sa nedá tak ako s chudnutím...ach cítim sa taká bezmocná,že niekedy mám také stavy,že nechcem ani žiť ale na samovraždu som zbabelá tak len celé dni trčím doma zavretá a plačem a zúrim až kým ma tá depka neprejde a potom je zas na čas všetka ok a potom zas,už som zúfalá z takéhoto,,života,,ale čo mám sakra robiť???