make-up z avonu

srnka

som sice avon lady, ale makeupy si kupujem iba v obchode a aj to z tych kvalitnejsich znaciek-astor, maybelline... daju sa zohnat do 250sk v pohode, vyzeraju prirodzene, mozes vyskusat odtien... rada color trend ma fajn lesky na pery a tak, ale ten make up...fakt nedoporucujem. ak chces nejaky z avonu tak skus ten upokojujuci, je ok a ten prisposobivy mala sestra a tiez sa dal zniest. kazdemu sadne daco ine..

axelonka

miselka, to je to, že každému sadne niečo iné, každý ma iný typ pleti, takže kým nevyskúšaš, nebudeš vedieť. je to veľmi individuálne, niekomu sadne, tebe nemusí a možno práve naopak. ja som len vyjadrila názor čo sa týka make-upu z Avonu a z iných značiek. skúsila som a tým som sa presvedčila, že jednoznačne si make-up treba kúpiť kvalitný, značku si už každý určite vyberie sám, lebo koľko ľudí toľko chutí:)
k tej špirále - mala som jednu špirálu z radu Color Trend, nie však presne tú, ktorú si rozmýšľaš kúpiť. typovo bola veľmi podobná, tiež nebola príliš drahá, ale taktiež len môžem potvrdiť, že mala som aj oveľa lepšie. napríklad teraz používam z Avonu špirálu Supershock, priplatíš si 100 Sk naviac, ale zaručene budeš spokojnejšia. ja ju používam dlhšie a naozaj som s ňou veľmi spokojná, viem, že si ju objednám opäť:)
a k tomu mini lesku - keďže je to novinka, nemám s tým žiadnu skúsenosť, ale z Avonu som už mala nespočetne veľa leskov a tie si veľmi chválim. občas sa však stane, že odtieň nie je presne taký ako si si predstavovala, mne sa to tiež párkrát stalo, no odvtedy viem presne čo sa mi hodí:) momentálne používam lesk, ktorý nájdeš na str. 9, úplne napravo, tak ten je úžasný! mala som aj ten vedľa neho, tiež bol fajn, ale viac sa mi páči ten aktuálny:)

aduliena

Ak make up z avonu, tak odporúčam dlhotrvácny 12 hodinový nestierateľný make up alebo make up Anew. Oba sú drahšie ako Color Trend, ale zaručene vydržia celý deň, mám to odskúšané, vydržali aj v najväčších horúčavách!

miselka

axelonka
no ja som rozmyslala nad tou spiralou za 99sk, a este ten lesk na pery s priveskom na mobil + tento make-up..tak neviem ci si to mam objednat alebo nie

axelonka

miselka, ja mám mnoho produktov z Avonu, takže sa kľudne pýtaj:)
čo sa týka tých výrobkov, ktoré sa nachádzajú od str. 36 až 41, tak som mala: horný lesk na pery, hneď na str. 38, z minulého čísla som mala objednaný ovocný balzam na pery na str. 39, ako darček som raz dostala ten tieň na oči na str. 41. inak, jedenkrát som vyskúšala aj ja ten make-up, na ktorý si sa pýtala, ale naozaj ho nemôžem chváliť. odteraz make-up kupujem zaručene kvalitnejší, síce aj drahší, ale oplatí sa do neho investovať. takže aj tebe poradím, make-up si z Avonu radšej nekupuj, investuj troška viac peňazí do niečoho kvalitnejšieho, tvoja pleť to ocení:) ak s make-upmi ešte nemáš nijaké skúsenosti, skús sa dostať najskôr k možným ukážkam daného make-upu, no a ak ti sadne, kúp si celé balenie.

mirka1111

no ja to neviem posúdiť či kryje, podľa mňa nie, lenže netuším ako kryjú ostatné make-upy lebo iné som veľmi nemala. myslím že iné výrobky z tých strán som nemala, aspoň si nespomínam, možno kedysi dávnejšie špirálu ale myslím že sa mi nepáčila (ale to je len môj názor, napríklad kamoška tú špirálu používa a je spokojná, lenže zase ona má veľmi dlhé a krásne riasy takže jej riasy vyzerajú perfektne aj keď si žiadnu špirálu nedá. ja mám strašne krátke a riedke riasy takže ja si musím kúpiť asi naozaj nejakú veľmi kvalitnú špirálu. ale to je tak že každému sadne niečo iné. škoda že si nemôžeš ten make-up vyskúšať aby si videla aký je. to by sa potom hneď ľahšie kupovalo :-)

miselka

cize on vobec nekryje?? tak to enjdem ani kupovat...a mas este nejake produkty zo stran 36-41? to su tie lacnejsie

mirka1111

no vlastne sa priznám že toto je tiež môj prvý make-up.. :-)) (vlastne druhý ale ten bol dosť tmavý a nebol dobrý tak to nerátam) predtým som make-upy nepoužívala. ale keď tak čítam čo píšu ostatní o make-upoch že by sa nemali rozmazávať, mali by dobre kryť a vydržať dlho tak si myslím že toto tento make-up nespĺňa. určite aj pre to je taký lacný. čítala som tu ako každý vychvaľuje jeden make-up od max factor a som pozerala v drogérii že koľko stojí a stál 500Sk.. no zase toľko by som za make-up nedala.. ale plánujem skúsiť niečo iné možno tak do 300Sk a som zvedavá či uvidím rozdiel oproti tomuto z avonu. inak nie je až taký že by si bola po ňom veľmi bledá, aj keď je dosť svetlý. no ja si dávam trochu ešte na líca také neviem ako sa to volá čo sa dáva so štetcom, takže potom už tvár nevyzerá bledo. alebo veď skús ten odtieň čo je o trochu tmavší, určite medzi nimi nie až taký rozdiel takže ti tmavý nebude.