Ako schudnut a nepribrat?

Príspevok v téme: Ako schudnut a nepribrat?
Okica

Ahojte! Pri mojej vyske 172cm mam 105kg(merane doma) a 100(pri merani u doktora). Chcela by som sa spytat ako sa zbavit mojej nadvahy alebo uz obezity a zhodit 40kg... Mala som uraz chrbtice kvoli comu nemozem cvicit uz 7 rokov. Od roku 2001 stale priberam a neviem schudnut. skusala som uz aj delenu stravu a nic.

Helus

Ahojte babulky vidim,ze sa vam dari,a ja sa rano hupnem na vahu,lebo su mi nejako gate volne v praci,tak som zvedava.Inac makam na sebe,a mam disciplinu v stravovani,az moc,ale nevadi.Prajem vam pekny vikendik.

Ziazdravie

Ahojte schudnúť,cítiť sa zdravo,krásne,sviežo a plná energie sa dá tak jednoducho.Sama som to riešila a ak chcete pomôžem aj Vám.
Ak telo nemá dostatočný príjem živín a energie pýta si a vy stále jete a jete a ono sa zásobuje na horšie časy.Je potrebné telu dodať tie správne potraviny a živiny aby ste nejedli veľa ale kvalitne. A čo s tukom keď nás už obklopuje.. no každá bunka obsahuje tukové vankúšiky a vy aj keď schudnete oni sa len zmenšia a preto je jojo efekt.
Je potrebe tie tukové vankúšiky odstrániť.
A samozrejme pohyb je veľmi dôležitý.
Odporúčam vám vyskúšať super potravinu Goji Beri a nanoderm na odbúranie tukových vankúšikov.Viac info vám pošlem.
napíšte mi na -adresa odstránená-

Dudka219

Ahojte,ja mám 154 cm a vážim tak okolo 60 kg ale veľa ludí by mi typovala najmenej 80 kg...prsím Vás čo by som mala spraviť aby som vyzerala chudšie?

drahuša

Chcela by som dat radu Okice je to tažké schudnut bez jojo efektu ale treba si dat pozor čo ješ a mat pravidelnu stravu. Neviem kolko máš rokou ale já ked som bola mladšia tak mi stačilo nejest už od 18.hod max. 1 jablko alebo 2dcl. mlieka, ale teraz ked som staršia tak je to horšie ale našla som si takýto recept:štava z polovice grepu, 1PL-2PL jablčného octu doliat do 1litra vody. Já si dávam stavu z grepu trošku 100%štavy z ananásu 1PLoctu jablečného a dolejem do pollitrového pohára vodu a snažím sa to vypít doobedu alebo ako sa podarí . Asi po mesiaci som schudla 3kg no ale neprejedat sa.Tak to pokus či to pojde ahoj

midsummer

Ahojte, ja som mala tiež dosť problémy s postavou a vlastne aj mám len si musím dávať pozor čo jem :)ale je to už lepšie treba sa len zrieknuť jednej veci a to všetkého múčneho!!!čiže žiadny chlieb, žiadne zákusky, cestoviny, halušky, ani vyprážané jedlá v strúhanke nič kde je múka. Nahraďte si pšeničnú múku kukuričnou a pomôže to! A neverte tomu že z kukurice sa priberá nieje to tak :)Ja som jedla skoro každý deň strašne veľa kukuričnej krupice a ešte ďalšie iné jedlá ale jedla som častejšie a malé porcie. A to pri tejto diéte som sa nemohla zrieknuť čokolády takže som zjedla 2 celé tabličky denne :)dobre počujete 2 tabličky a niekedy aj 3 :))Ja som takto schudla 6 kíl za také 2 mesiace - mala som 56 kíl a teraz mám striedavo 49-50 :)a cítim sa oveľa lepšie :)Síce nebola som veľmi nadšená že som mala predtým prsia také akurát ani veľké ani malé a po diéte mi skoro úplne zmizli ale začala som brať antikoncepciu a aspoň sa mi trošku zväčšili :)Miery som mala predtým cca 85-65-98 a teraz mám 80-59-92 :)Cvičiť sa mi veľmi nechcelo a ani teraz nechce ale sem tam sa prinútim trošku posilovať a každý deň robím 100 brušákov a 100 drepov. Nevýhoda je to, keď máte nábeh na priberanie a začnete opäť jesť múčne, ste tam kde ste boli. Sem tam si môžete dovoliť 1-2 x mesačne pizzu alebo 1 zákusok ale musíte mať pevnú vôľu aby ste nezačali jesť trošku viac ako by ste mali :) Vlastná skúsenosť :)Dúfam som Vám aspoň trošku pomohla :)Veľa šťastia!

verča

Ahojte potrebovala by som poradiť ako čo najrýchlejšie schudnúť mám 14 rokov....a moja váha je dosť neprimeraná k mojej výške (159cm,70kíl).....dosť ma to trápi...aj keď pred blízkymi a kamarátmi sa tvárim že mi je to úplne jedno...a ich trápne poznámky vždy obrátim na žart....lenže mne to strašne vadí...a chcela by som čo najrýchlejšie schudnúť...prosím vás poraďte mi niečo...píšte mi na mail...