Akvaristika

Príspevok v téme: Akvaristika
rybka21

Ahojte vsetci, toto forum zakladam, pretoze na inych strankach ohladom chovu akvariovych rybiciek je to dost neaktivne.
Som zacinajuca akvaristka a mam dost vela otazok, tak by som bola rada, keby sa tu nasiel nejaky dobry clovek, ktory ma skusenosti a poradil mi :)
A samozrejme, ze sa by sa to tu mohlo rozvinut a radili by si tu aj ini ludia :))
dikyy

Vladis202

Zdravim Vas, potreboval by som poradit ak tu niekto ma skusenosti s CO2, mam 0,5 kg flasku a chcem kupit vacsiu asi 2 kg, len problem je v tom ze neviem aky je tam zavit, v ponuke som nasiel na nete so zavitmi G 3/4 a W 21,8x1/14. Ak by niekto vedel poradit budem vdacny.

rybka21

Ahojte :) myslim, ze moje dve tetry, ktore ostali nazive si celkom zvykli. Len sa mi zda, ze su strasne plache. Len co zaznem, tak sa ukryju alebo nachvilu spanikaria. Vtedy sa bojim, aby si pri takom plavani nejak neublizili, kebyze narazia do nejakej prekazky v akvariu.
A neviem, ake zive rastliny by tam boli vhodne. Ci by to nejak nezmenilo to prostredie, ked ich tam nasadim k rybam az teraz..

rybka21

Ty vykricnik, pozri sa na ostatne temy a uvidis, ze tu nie som sama s inou temou, ako je ludske zdravie. A pozri si ty dilino vo vseobecnych chorobach forum AIDS, kde si uz asi rok pise asi 5 zien o svojich beznych domacich veciach, co sa vobec netykaju AIDS. Tak sklidni hormon.

!!!

TÁTO WEBOVÁ STRÁNKA SA TÝKA ZDRAVIA,

JE O POMOCI ĽUDÍ ĽUĎOM V ICH

ZDRAVOTNÝCH PROBLÉMOCH. FYZICKÝCH I

PSYCHICKÝCH !!!!!

tak čo sem dávate tému akvaristika??!!

rybka21

Papat som im dala take krmivo pre ryby, co mi odporucili v tom obchode, ktory sa vola Aquasymbioza. Je to dost specializovany obchod, maju tam dokonca aj morske rybky. Bolo vidiet,ze sa vyznali.

machulka006

rybka - a papať si im dala čo? vieš, ono, ja s takýmito zverstvami kupovanými vo zverimexoch a chovproduktoch a bárskde všade v obchodoch nemám dobré skúsenosti, mne tak umrel prvý chameleon, nakoniec sme zistili, že bol pravdepodobne už raz kúpený a vrátený späť do obchodu, a tie podmienky čo tam maj...
No takže, čo si im dala papať?

rybka21

Ahojte, som rada, ze ste sa ozvali :)
Totiz moj problem je taky, ze v sobotu som si kupila nove akvarium /20l/ a 2 tetry a 4 neonky...tak pre zaciatok. Strasne sa mi pacil biely uplne jemny strk, tak som si ho kupila, ale zase on sposobuje tvrdsiu vodu, tak mi neodporucali rastliny, ale vzduchovy filter. Aby som si mohla akvarium zalozit hned aj s rybami, tak mi dali svoju odstatu vodu.
Ale druhy den mi zdochla jedna neonka, oddelila sa od hejna a plavala sama, dost pomaly a neskor zacala plavat dolu hlavou alebo hore bruchom a iba obcas sa otocila tak ako ma byt. Potom skapala. A to iste sa stalo do do dneska so vsetkymi neonkami.
Takze mi ostali uz len dve tetry diamantove a jeden prisavnik. Ten je prisaty zospodu na filter a samica tetry a samec su od seba na opacnej strane akvaria a skoro vobec neplavaju, iba obcas,ked sa vyplasia.. maju tam dve umele rastliny a jednu jaskynu.

hmmmmmm

preco by sa nehodila?ved rybicky v peknom akvarku posobia po stresujucom dni upokojujuco a to na tejto stranke ide aby sme boli zdravi