sex s inštruktorom autoškoly

juva

Tak akože podľa mňa to robí každý inštruktor:teda,že zvádza babu slovami,dvojzmyselné narážky,lichôtky a táák..Možno to je len taký psychologický ťah,aby si bola pri jazde uvolnená..Aj so mňou sa jeden inštruktov rozprával o všelijakých veciach a mne sa to páčilo..Ale na to,že pôjdem s ním do postele som ani nepomyslela.:) A lepšie takýto inštruktor ako čo niektoré autoškoly majú,že dotyční len na vás kričia a pod.

sexicicina

no ved prave, ja si myslim, ze ma to iba vzrusuje, tak ako som citala na inej teme, ze niekoho vzrusuju nahe zenske v mobile.. ja to tiez nechapem, tak ako by mozno niektori nechapali mna.. myslim si, ze k nicomu nedojde, proste je to len take slovne hrackovanie, ale mam strach,ze co ak by sa on niekedy na to podujal? som nad tym rozmyslala a nesla by som do toho, aj som mu povedala, ze som nedobytna :))) a on povedal, ze aspon vie, ze sa nema snazit :))) ale proste ma to psychicky rajcuje, vzrusuje ma to.. a chcela som poznat nazory ostatnych, ci maju tiez podobnu skusenost. samozrejme ze by som s nim nechcela vztah a rozbijat mu rodinu, nie som blba. Ale tiez si myslim, ze ked mu nedam ja, da mu ina.. Ak chlap chce, tak podvedie.No v kazdom pripade ja budem mat ciste svedomie :))) ale je to haluz, fakt chudacky tie manzelky, ked si predstavia, ze ich chlap ma dennodenne take mladé mäská v takej blizkosti :-)

hmm;)

Je to tazke ked vies, ze ma rodinu. Vzi sa do jeho manzelky. Ci by ta netrapilo, ze tvoj manzel trtka s mladymi holkami co ich ma ucit...
Ale zase na druhej strane, ked som chodila na autoskolu ja, tak ma moj instruktor neskutocne rajcoval. Proste tym aky bol chlap, pocuval super hudbu vzdy v aute a tak...tuzila som po nom strasne dlho, ale neboj, po autoskole zide z oci a aj z mysle..

pista11

podla mna niesi. kolko mas rokov? ja 19 a strasne ma rajcuju take 35 a 40ky. s takou by som si dal niake cislo keby bola prilezitost:)))

sexicicina

a zabudla som dodat, ze mam nieco cez 20 r... ale mne proste nejde o ziadny vztah s nim, len chcem poznat vase skusenosti.. diky