vzťahy ako taky

Príspevok v téme: vzťahy ako taky
kkq

Taka malá otázka.Je tu niekto, kto síce svojho partnera hrozne miluje, no ten ho dokaze tak vytočiť, no proste sa s ním len hádate a hádate a stále dookola. S mojou priateľkou je všetko super, len akoby tie naše povahy boli natoľko odlišné alebo niekedy tak podobné, že sa ideme vyzabíjať a to takmer doslovne. Sme už spolu 2-3 roky, snažil som sa už tak aj tak,no nepomáha.

zuzuzu

raz do mesiaca sa rozchadzame uz 2 roky hadka, on trucuje ja mu vycitam je to dokola.ale zlepsuje sa to ,,uz som zvyknuta ze sa rozid na 3-4 dni odstahuje a potom zas.

ema

ahojte aj ja som mala takýto problém s priteľom rozdielnosť názorov,tvrdohlavosť a tak dalej aj sme sa párkrát rozišli kôli tomu,a znova sme to skusili,ale teraz sme to už obaja nezniesli a rozišli sme sa už nadobro....a teraz to tak strásne moc lutujem lebo som zistila že ho naozaj strašne milujem a neviem byť bez neho ale neviem čo mám teraz spraviť...ked mu napíšem že mi chýba tak mi odpíše že aj ja jemu,ale vraj potrebuje čas aby sme si to obaja sami premysleli...ale mne je bez neho strašne zle :((( takže sa nehadajte!!!

jaja

My koncime vysku az o 2 roky, tak ty niesi moj priatel :D...
A k tym tanierom... kupte si umelohmotne.
Pokial sa milujete, tak je vsetko v poriadku. To byvanie je dobry napad, aspon si to vyskusate naostro... Vela stastia.

kkq

no nie je to taká kríza, lebo nám to trvá už dlhšie,akurát teraz je to ovela horsie. Ale asi sa aj viac milujeme. Rýchlo sa udobríme, aj sme to pár krát skúsili rozísť sa, no vždy to jeden nevydržal a ozval sa, a ten druhý s otvorenou náručou, a už sme boli zase spolu.
jaja no dúfam, že nie si moja priateľka :) to by bola riadna show. Ja dufam stále v to, že sme ešte "mladí" tak vari dostaneme ešte rozum a umúdrime sa a vycvičíme v tej tolerancii a rozhovore. O rok končíme obaja vysokú tak by sme chceli skúsiť začať spolu bývať,a dosť sa toho bojíme. Kto bude stále kupovať nové taniere??? :-D

jaja

A niesi ty nahodou moj priatel? :)
Ja mam pocit, ze toho mojho ustavicne vytacam do nepricetnosti (aj on mna, to je fakt). Su skratka veci, ktore vadia mne a naopak jemu. Obcas nemozno najst kompromis a hadame sa, neviem ako je to u vas ale my sme straaasne tvrdohlavi, nikto nechce usttpit...
Ale napriek vsetkemu, aj ked nas vztah nie je ruzovy (a ktory je?) ho nadovsetko milujem a nechcem stratit. Problemy boli a budu, treba uch vyriesit, povedat co ti vadi, normalne sa porozpravat.

dogaa

No tomu sa hovori kriza a vy ju mate po troch rokoch, bude sa prehrmi a bude to lepsie - ako ja s priatelom alebo nie a nastane rozchod..tolerancia - ano to je to spravne slovo, milujete sa no s povahami si nesedite a kazda hlupost vas vytoci, netreba robit z prkotin vedu, to je hlavne. Vela stastia.

ewa

to ze ti na partnerovi hocico vadi je uplne normalne rovnako aj nemu nej vadi vselico na tebe, je to o tolerancii. S byvalym priatelom som bola dva a pol roka a myslela som si ze je to normalny vztah, aj ked sme sa stale hadali ale milovali. ale s odstupom casu vidim aj ked si spomeniem na ten vztah aj ked si citam dennik a najma ak to porovnam so sucasnym vztahom tak vidim ze to nebolo take idealne ako som to videla vtedy. Teraz mam priatela s ktorym sa nehadme takmer vobec a ak aj tak sa vieme rychlo udobrit a normalne o tom porozpravat, co som s predchadzajucim nevedela. Takze ak sa takto hadate, je lepsie to ukoncit a najst niekoho s kym si budes rozumiet viac, aj napriek tomu ze ju milujes, velku buducnost to podla mna nema (z vlastnej skusenosti). Ale ak sa nechces rozist lebo ju milujes a myslis ze to dokazete prezit tak asponn skuste zmenit svoje hadky, skor sa rozprvata nz hadat, predychat zlost, mozno pomoze psycholog