Pred menstruaciou sa prejedam

Príspevok v téme: Pred menstruaciou sa prejedam
cokolatka123

pomoc..mam taky problem..ide o to..ze ked sa mi konecne podari schudnut...tak pride tyden pred kramami a ja sa zacnem automaticky obzierat..je to strasne stale som hladna..musim nieco jest..neviem si pomoct..a potom vsetko to co som zhodila sa na mnma zasa nalepi a tak je to kazdy mesiac..:(.co mam robit?ma niekto taky isty problem??a ako ho riesite??

MetallicA

ahojte...je to normalne- mam to napriklad aj ja a je to kvoli zvysenej hladine progesteronu a estrogenu...v tom case jete viacej ale aj vase telo spaluje viacej. Urcite nepriberiete 5 kilo :) Po tych dnoch skuste jest menej- u mna je chut automaticky mensia

nerozhodna01

presne a mne toto stále niči usielie schudnuť ..
lebo schudnem od jednej menstruacie do druhej a potom pár dni pred nou sa nekotrolovatelne prejedám a mam depresie

rachabb

Ja od kedy pravidelne cvicim, ani neviem ze mam menzes. Predtym uzasné bolesti. To isté sa týka aj jedenia, nejak nepociťujem hlad pred menzesom.

nelly15

Aj mna toto trápy...a nie len pred menzesom ale stále...ale ked to mám dostať tak sa ozaj nacpem ako ťava....

sydney

tento problem mam aj ja - tesne pred menzesom - cize tak tyzden - sa v kuse prejedam,teda furt sladke,mam asi malo cukru alebo co,proste za den zjem dost sladkosti,a potom ked uz mam po kramoch tak mi zase vobec nechuti jest - akoby som bola furt plna este z toho prezierania pred zacatim - je to chore,ale takto to ma vela mojich kamosiek:/

lethe

pred kramami som si kupila calamadu a studentsku pecat a zjedla som to po sebe. any questions? myslim ze je to normalne :)

alankas

ja mam presne ten isty problem, vzdy pred menštruáciou mávam divne chuťky a navaly hladu. Ale to ma asi 90% žien, lebo zatial mi to potvrdila skoro každa kamaratka.