Zápal pľúc a priedušiek

Príspevok v téme: Zápal pľúc a priedušiek
marshka

Dnes mi diagnostikovali bronchopneumóniu, teda zápal pľúc aj priedušiek na pravej strane. Chcela by som vedieť, či bol niekto na to liečený a ako postupovali lekári. Mne dala moja lekárka len ATB, ani krv mi nezobrali, že mám prísť, keď ich doberiem a potom opäť na RTG hrudníka. Som pozerala informácie a všade píšu, že to treba podrobne vyšetriť (či je to spôsobené vírusom alebo baktériou), tak neviem, či sa mám pýtať na pľúcne, či to nechať tak. Dúfam, že mi niekto pomôže. Vopred ďakujem.

Sar444

Ja som mala zapal pluc ktory som liecila mesiac a pol, a bolo to naozaj strasne
2 tyzdne som bola v nemocnici a dalsie 2 tyzdne doma, vystriedala som hadam 10 druhov antibiotik
Zapal pluc jr.naozaj vazna choroba a treba ju hned liecit a nepodcenovat

Majusqua

Ano ale to bolo zanedbane ale nie z mojej stany ako prvykrat to bolo take ze vnkuse som kaslala ale aj z antibiotik neviem ci sa to aj enzhorsilo ked som do.a je dobre Ko tak ale ked uz som vonku tak uz kaslem . ani sa nečuduj v takom znečisteno. Vzduchu. Difam že to prejde .

Majusqua

Zdravim prosím vás poradťe mi mám už mesiac zapal pluc už druhé antibiotika beriem a ešte zapal neustupil ani teploty nemam len ma nahrudnîku boli ďakujem za odpoveď.

RNG

Dryada, nie nedolieceny,ale nevylieceny.
ATB zialbohu nie su casto uspesne na nakazy hornych dychacich ciest, lebo nakaza sa schvava v prinosnytch dutinach, odkilal sa s hlienami znova a znova dostava dole. Tam ju ziadne atb brane ustne nemozu znicit. Pozri cez google.sk pod rng infekcie kde viaceri lekari vysvetluju, pre co na nakazy hornych dychacich ciest ytreba adresovat inac, nez atb.
Odporucam najma rozrok citricidalu , ako kvapky do nosa aj na pitie. NAC, a oreganovy olej, minimalne.
NACI(davka 2 x 600 az 1200 mg) pre to, ze mnohe z infekcii sa maskuju a cez maskovanie nie su ani nasa vlastna obrana, ani zvonku dodane lieky alebo antimikrobialne latky dostatocne ucinne.
A oreganovy olej je dobry odhlienovac a zaroven antimikrobialny na mnohe mikroby, na ktore atb nepracuju. Davka musi obsahovat 3 x 200 mg carvacrolu

tripines

mam 24 rokov a za celi moj zivot som mala iba 2 horucky... ked som chora potim sa ale celo mam studene ale vo vnutri citim strasne teplo.... mozem byt ze ma trapia vnutorne teploti ako tie vonkasie, ale ako ich mam pomeras staci teplomer do analu alebo sa to mera inac..

duja

ja som mala podobne problemy, zapal pluc sa mi vracal takmer v pravidelnych intervaloch. antibiotika mi zabrali vzdy iba kratkodobo, vzdy som sa z toho nejako dostala, no stale ma pichalo v plucach a mala som silny kasel. tak som sa vykaslala na lekarov a skusila som nieco z alternativnej mediciny, odvtedy mam pokoj. mam este cislo na tu pani, od ktorej som to brala, ak by si to chcela vyskusat, ozvi sa na jana632@yahoo.de, mozem ti ho poslat

jajkafr

ad1k
môžeš mať zápal pľúc aj bez teploty napr. ja nemám teploty nikdy a to som mala už párkrát zápal pľúc a teplotu som nemala ani zvýšenú, ale to či máš alebo nemáš zápal pľúc či iné ochorenie ti povie až lekár keď ťa vyšetrí