Nadmerné ochlpenie.

Príspevok v téme: Nadmerné ochlpenie.
nasťula

Chcela som sa spýtať, či nemá niekto problém s nadmerným ochlpením na zadku. Tak ja mám to nadmerné ochlpenie na celom tele, ale až tak strašne to neberiem, pretože nohy a ruky si môžem oholiť.Neviem, či mám navštíviť nejakého lekára, alebo rovno kozmetičku, strašne sa za to hambím. Hlavne pred mužom.Nechodím po byte ani v spodnom prádle, pretože sa cítim strašne nepríjemne. Neviem, či by som urobila dobre, keby som si to dala odstrániť voskom. Myslím, že by mi to rástlo ďalej a možno ešte aj viac. Poradím mi niekto? Ďakujem.

nasťula

Ďakujem za rady a povzbudenia. Stále rozmýšlam nad tým voskom. Na odstránenie chĺpkov laserom peniažky nemám. Ale určite niečo s tým robiť musím. Budem mať 30r. a si myslím, že je to skoro na to, aby som si zadok zakrývala. Strašne rada nosím tangáče.

Hapacabanna

No ano Nastula,vazne sa nad tym netrap.Podla mna ta muz bude mat rovnako rad,aj ked budes behat po byte v nohavickach ;)

aduliena

Nemáš za čo.... :o) Práve preto som to dala na prečítanie, aby aj Nasťula videla, že sa nemusí až tak trápiť, sú aj horšie veci ako tieto....

Hapacabanna

aduliena-Mimochodom,dobre som sa pobavila na tom linku,jake odpovede tam hadzali :Ddiky za sprijemnenie vecera

Hapacabanna

No...ak by si si to nechala odstranit voskom,bolo by to ucinne na par tyzdnov a potom by to bolo horsie,silnejsie.Chlpky by ti viac stmavli a spevneli.Existuje jedno trvale,ale velmi financne nakladne riesenie.Odstranenie chlpkov laserom.Cenu ti napisat neviem,ale viem ze je to dost.Je len na tebe.