Priateľka sa vyše pol roku nespravila - skúšali sme všetko

Príspevok v téme: Priateľka sa vyše pol roku nespravila - skúšali sme všetko
drakenko

Ahojte

s priateľkou sme spolu už 15 mesiacov, z toho ju "robím" asi 8 či 7. Pri prstovaní jej dráždim bod G, aj ju lížem, ale zatiaľ sa ešte nikdy nespravila. Pri prstovaní je vidieť že si to užíva, dychčí ako o život, keď sa držíme pri tom za ruky tak mi ju ide až rozdrviť. Klitoris jej dráždim jazykom (len občas prstom), pri tom jej stimulujem bradavky a vraví, že sa jej to páči. Niekedy skúšam aj kombinovať prstovanie s dráždením klitorisu jazykom, niekedy dokonca pridám aj ruku na prsia. Ale ktorúkoľvek z týchto vecí môžem robiť akokoľvek dlho, aj tak nedosiahne orgazmus.

Raz (asi pred mesiacom), keď som ju prstoval a dráždil bod G, tak mi po chvíle povedala, že sa asi spravila, ale že si nieje istá, lebo to bol oveľa silnejší pocit ako keď sa robí sama (keď masturbuje sama, nemá problém sa spraviť). Vraj som jej pri tom prstovaní dlaňou dráždil klitoris, ale ja si tým niesom istý, lebo keď som sa to snažil napodobniť, bolo to nereálne.

Veľmi mi záleží na tom aby sa spravila, pretože ju ľúbim a chcem jej vyhovieť, zvlášť keď ona nemá problém spraviť ma rukou alebo ústami (trápi ma, že ona ma "dotlačí" k orgazmu úplne ľahko a ja ju ani za svet). Ona tvrdí že to nepotrebuje, že aj tak je to veľmi príjemné, ale ja viem že keby sa spravila, bolo by to ešte lepšie. Som už z toho zúfalý, skúsil som skutočne všetko. Pýtam sa preto hlavne žien, či majú podobné skúsenosti a či by mi vedeli poradiť alebo povedať, prečo sa nemôže spraviť. (ak nemáte čo napísať tak nepíšte vôbec, nestojím o odpovede typu "to preto že si neschopný" a pod., chcem len seriózne odpovede).

ďakujem

janekMY33

najdy si rychlo druhu lebo casom nebude chciet any sexovat neake percento zien nikdy nepozna orgazmus a vzrusenie zo sexu

canna

AdamKrt:

no niekedy mam taky pocit alebo ak som v polohe na "macicku" no vlastne mi to tak volame, tak ma potom dost picha v boku.....ale pomaly prichadzam na to,ze ma dlhy sex nebavi.....sa zacnem ako keby nudit...ja budem asi frigidna alebo co lebo ja vydrzim aj 3 tyzdne bez sexu len horsie je to s priatelom :(

canna

micuss:

no ked si dam pohar vinka....tak to mi pomoze uvolnit sa a nerozmyslat a dokazem si ten sex aj "uzit"...asi budem musieť zacat s tym poznavanim,ak uz nie je neskoro :( ale jednoznacne budem musiet so sebou nieco spravit...lebo nechcem,aby sex bol v nasom vztahu problem...kedze vo vsetkych strankach si inak rozumieme

AdamKrt

canna:

ked Ta drazdi partner, nepocitujes niekedy taky pocit, akoby si si mala pocikat a Ty pri tomto pocite to potom potlacas, zadrziavas ?

Micuss

Canna, a dokazes dosiahnut oragzmus napr. pocas masturbacie alebo ho vseobecne nedokazes dosiahnut vobec?
Lebo ak nie, mala by si najprv ty sama dostatocne spoznat svoje telo, co sati paci az potom to pojde pri sexe.
Inak super vec na uvolnenie a zaroven afrodiziakum su 1 az pohare bieleho vina:)

canna

ahojte...my sme s priatelom uz pomaly 2 roky a tiez som este nemala orgazmus....nech robi co robi neviem ho dostat..viem,ze ho to trapi ale problem bude asi vo mne pretoze sa neviem dostatocne uvolnit....pocas sexu rozmyslam nad vsetkym moznym len nie nad tym, aby som sa uvolnila....uz samu ma to dost trapi,ale ked ja neviem co s tym...mal niekto nieco podobne a nasiel nejake riesenie???

AdamKrt

lilianna:

tak si to uzivaj. Kde je problem ?
Mozno niekto je viac citlivy na klitorialny orgazmus, niekto na vaginalny v bode G. Lenze bod G je vraj u niektorych zien trochu mensi, ci posunuty, alebo len hlbsie pod povrchom. Tak treba na to miesto viac tlacit. Kolko mas rokov ? Lebo sexualnou zrelost u zien casto vrcholi po 30tke. Suvisi to s hormonami... Ono sa to s vekom potom reguluje :)

lilianna

adam, ja si to robievam sama, som absolutne vzrusena, mokra a vsetko, ale proste sa to nezakonci orgazmom. Asi nemam nejak prepojenu nervovu sustavu, aby to spustilo orgazmus,niekde bude chyba. Aj s partnerom, dlha predohra vsetko, postel mokra zomna ale v hlave ziadne bum, to skor len telo reaguje.
Ale vobec mi to neubera na sex. zivote, praveze mam na to chut stale:)

AdamKrt

dany6868:

masaz napr. arnikovym olejom /normalne sa da kupit v lekarni podstatne lacnejsie/
www.suneto.cz

ci horcicnym olejom
www.masazni-oleje.cz

Oba prekrvuju pokozku. Na zaciatok iba masaz vulvy z vonku + klitoris. Ak by nezaberalo, tak trochu aj z vnutra posvy. Malo by dojst k prekrveniu a tym by sa mala zlepsit citlivost. Kto si neni isty, moze sa poradit s gynekologom.

Druhym bodom uspechu je sikovny partner, klud, dostatok casu a poriadne uvolnenie...

Alebo chodte do nejakeho sexshopu a dajte si poradit stimulujuce prostriedky na zvysenie libida, kore prekrvuju. To bude mat podobny ucinok.

Alebo ako doplnok stravy by mohla pomoct MACA. Napr. nieco taketo...-odkaz odstránený-

Kto ma problem so vzrusivostou, mal by naviac stavit na velmi dlhu predohru... :)