Imunor - skúsenosti

Lišo

Na imunologiu chodim uz 24.rokov.Tento rok mavam chripku kazdy mesiac, čo je zatial najviac za cele obdobie.O.i.mi bol predpisany imunor nakoĺko bronchovaxom a izoprinozin môj organizmus netoleruje.Snáď to zaberie.

joni_

ako ti robi ten super dophilus? vraj je to velmi dobry liek, len mna vzdy prve dni prehanalo tak som to vzdala, neviem ci to tak ma byt alebo pre mna proste nie je vhodny?

puncs

ahojte,ja beriem asi 1 mesiac,imunologicka mivypisala,nakolko dlhe roky mavam mykozu...beriem aj super dophilus...je to este kratky cas,neviem, necitim zmeny...

yulka

Ja som ho brala 4 roky, vždy od konca jesene do začiatku jari. Taktiež som brávala už spomínaný Isoprinosine, ktorý bol priamo proti ochoreniu.

Imunita sa mi veľmi zlepšila, avšak to môže mať aj veľa iných dôvodov (zmenila som celú životosprávu, začala brať probiotiká, ...). To zlepšenie imunity však bolo zábavné, pretože sa mi na nejaký čas objavila znova silná alergia, čo bol znak toho, že imunita začína fungovať. Časom sa to však ukľudnilo a začala som byť menej chorá a dokonca schopná žiť aj bez liekov a bez choroby som aj prežila očkovanie.

joni_

deee, tak by to malo fungovat, tiez mi hovorila imunologicka ze potom by som nemala byvat chora, len nejak mne to nepomohlo :( a ani by som to znova nechcela brat, bolo mi hrozne z toho blbo

deeee

ja ho berem podla potreby bud kazdych 10,7 alebo 5 dni, aj tak vzdy nieco nachytam, kedze v busoch a v skole je vzdy niekto chory, ale ako som uz napisala, je to menej casto ako pred tym

joni_

teda ja som bral imunor 3 balenia teda 12 ampul za sebou a bolo mi hrozne zle. Po kazdej davke taky pocit ako ked je tak 39 horucka... a nepomohol mi. Nakoniec mi trochu pomohli injekcie myslim Immodin alebo tak nejako sa volali.

deeee

ja ho berem uz dva roky,vedlajsie ucinky nepzorujem a pomaha mi v tom, ze nie som az tak casto chora, nez som bola predtym.