kto sa naozaj vyzna?? chudnutie s cvicenim

Príspevok v téme: kto sa naozaj vyzna?? chudnutie s cvicenim
bibinka

zdravim vas...
ospravedlnujem sa ze tuto temu zakladam druhy krat, ale dala som ju predtym do zlej kategorie...

je tu kopec dobryych aj zlyych rad, samozrejme kazda s dobrym umyslom sa ceni :)

ale mam fakt problem a ak by sa vyjadril niekto kto sa ozaj vyzna, budem neskutocne rada...

mam 100 kil, vysku 168... endokrinologicka mi dnes povedala ze musim schudnut na 68 kil...
je mi to jasne, nicim sa neobhajujem... sice nejem nejak vela ale nemam ziaden pohyb...
cize aj moja kondicia je hlboko pod bodom mrazu...

akym cvicenim je dobre zacinat? financii na fitness centra moc niesu, tak skor nieco "prirodne" alebo tak...

a ak by ste vedeli odporucit konkretny plan cvicebny tak by som bola ozaj neskutocne vdacna :(

bard

Tento istý problém som riešil aj ja. Mám 168 a váhu som mal 107.Robil som všetko možné niekoľko rokov..diéty, tabletky ale bolo to málo platné. Vždy som pribral všetko späť.Základ je v stravovaní. Uprav si stravu. Vynechaj všetko mastné a sladké / aj vody /Ja som držal tzv. 24 hodinovky. Je o tom písané na Novej línii -odkaz odstránený- . Nebral som žiadne tabletky ani výživové doplnky na chudnutie. S cvičením buď opatrná, hlavne zo začiatku.Nepreháňaj to kvôli váhe, aby si nemala úraz.A daj pozor na príliš rýchle chudnutie, aby Ti nezostala previsnutá koža.Počítaj s tým že na stravu si už budeš musieť dávať pozor stále. Ja som schudol od 3.5 2009 do dnes 19 kg. Ešte ma čaká minimálne 10. Držím palce

Roteiro

V ziadnom pripade by som ti beh neodporucal ako sport na zaciatok, teda pokial si xes znicit klby tak kludne. Na beh treba mat spravnu techniku, spravnu obuv a tak povediac aj spravnu vahu, inac si mozes casom ublizit. A odporuca sa behat na trave.

Bike je dobry zaciatok, no 15 min je trochu malo, iba ak by si chodila kazdy den. Taka hodinka, par krat do tyzdna, intenzitu si daj taku aku zvladnes. Casom treba pridavat, telo si zvyka.

Ak nemas financie na fitness tak mozes cvicit aj doma, ale aj na to treba nejake tie "pomocky". Je to dobre hlavne pre celkove spevnenie tela a aj spalenie kalorii. Predides tak disbalancii svalov. No nie je to nutnost ak xes len schudnut, ale aspon chrbat by si cvicit mala a vyhybal by som sa sportom kde prilis zatazujes jednu svalovu partiu. Plavanie je tiez fajn, ak planujes naozaj schudnut tak ti moze byt jedno ci ti teraz plavky sadnu, lebo vies ze potom to tak bude, ides sportovat, nie predvadzat sa.

stihletelo

Na znamost sa dava....
pridajte sa ako ja do programu k stihlosti za akciovu cenu 1 EUR
ale je to len pre prvych 1000
Potom to bude stat 100 EUR
Baby vyuzite to teraz ked to za 1 eur

jedalnicek, cvicebny program, doplny vyzivy ... no komplet
mail cestakstihlosti@gmail.com

VincentV

fúha, teda až teraz som si všimol, že je téma viac ako rok stará, ale tak snaď to niekomu pomože a nepísal som nadarmo :)

VincentV

financii na fitness centra moc niesu..neverím, že nenájdeš nejakých 15-20 eur mesačne za permanentku.Ak sa hambíš chodiť do fitka, tak začni behať, veľa behať a aspoň 5x do týždňa, akékoľvek domáce cviky nemajú pre teba zmysel, maš dosť veľkú nadváhu a tu treba jednoducho vybehať nie namáhať nejakými patnastími brušákmi aj to dva krát do týždňa.Samozrejme si uprav stravu, ale okolo toho je kvantum stránok...skús google, hlavne žiadne diéty, ale dlhodobé upravenie stravy, ak chceš teda schudnúť na viac ako týždeň.

knjaz varggoth

uz ma nebavi citat to tu lebo su tu same vymlete zeny alebo take co sa od diety postupne prepracuju k tomu ze budu jest kolace sladkosti a neviemco a budu s tym chudnut lebo netreba dietu ani cvicit ani nic...90 percent z vas je v mnohych veciach uplne mimo...ak chce niekto skutocne poradit a nie "osvedcene rady" zo zenskych casopisov nech sa mi ozve na mail odalrune14@azet.sk

tinusska

podla jedneho filmu co som videla, neodporucam drasticku dietu... bol to sice film, ale realisticky. tiez bola dost pevnejsej postavy,zacala s drastickou dietu, vela sportovala a zacala odpadavat. prisli jej na to, ze jej moc klesol cukor na jej hmotnost a doterajsi zivotny styl, a organizmus to nezvladal... skus radsej dietologicku... ziadne taketo rady... aby si si napokon nepohorsila...