dobrá špirála na citlivé oči

verodoll

L´oreal su dobre, ale na citlive oci je fantastická posilňujúca riasenka pre extrémny objem a intenzívny pohľad pre citlivé oči LA ROCHE-POSAY Respectissime Volume od notina

mirka 23

Súhlasím so Sydney, Loreal sú dobré špirály, dlho som ich používala. Super sú tie obojstranné a najväčšie a najhustejšie mihalnice mi spravila tá, čo má na jednej strane hrebeň, myslím že to bola Volume shoking. Vyskúšala som ich od Loreal všetky. Teraz som prešla na tú max factor masterpiece max. Cenovo stoja obe značky rovnako. Na maskare nešetrím, keď si kúpim maskaru za 200sk, tak mi určite taký efekt nespraví ako Loreal alebo Max Factor.

No a s tou Volume shocking mám aj veselú príhodu. Raz som zobrala na noc k sebe neter (8) aj s manželovým synovcom (11). Deň pred týmj som si kúpila Volume shocking, ja som išla spať, ale deti spať nechceli. Našli moju maskaru a začali s ňou maľovať po bielom koberci, po veľmi chlpatom koberci, ktorý navyše aj plzne, tak vám poviem, že som mala taký shocking....Tak sa mi potom deti poskladali na novú:)

sydney

ja osobne mam najlepsie skusenosti s L'Oreal - akakolvke spirala tejto znacky mi vobec nevadi. nenosim kontaktne cocky,ale ani by som nemohla,lebo aj mikroskopicka cierna bodka zo spiraly v oku mi sposobuje bolest a okamzite puchnutie,ale s L'Oreal sa mi to nestalo:)

mirka 23

Max Factor Masterpiece Max je najlepšia. Nosím šošovky a nemám s ňou problém. Výborne vytočí, zhustí a predlží, riasy sa nelepia. Vyskúšala som už veľa značiek, táto je najlepšia (samozrejme ak nechceš do maskary investovať tisíce korún, lebo Dior je lepšia.) No a stojí 460sk vo Fann.