tyranie zvierat

macko13

mno ...takze s timto pripadom asi ani nic moc nenarobim...jedine tak asi problemy sama sebe......hm.....aj mna to stve ze to nefunguje ako tiez pozeravam na animal planet...ale moc by som tomu chcela zabranit :(:(

igua

mne predvcerom kamaratka hovorila, ze na slovensku sedia za tyranie zvierat 2 ludia...si neviem predstavit, co musi clovek takemu bezbrannemu tvorovi urobit, aby ho zavreli, ked za to sedia LEN 2ja...
neviem do akej miery je tato informacia presna, ale hovorila mi, ze to videla v telke.
ale este horsie na tom je, ze z takych malych sadistov, co tyraju macicky vyrastu velki sadisti, co budu tyrat a znasilnovat deti a zeny...proste sialenci. poznala som jedneho takeho chalana, co robil malym zvieratkam take veci, ze ked si na to len pomyslim, chce sa mi zvracat a vyrastol z neho...ani to nedokazem pomenovet...proste tvor, kory nevie, co so sebou a vy neviete, co mozete cakat od neho. uz je neviem kolko rokov na protidrogovomm lieceni. chvalabohu. a to ma len 20 rokov.

---

Macko, tak tak, urcite konas spravne!
Urobila by som to iste. Dviha sa mi zaludok z takychto ludi :-/. Neviem, ci jemu by sa pacilo keby mu niekto niekolkonasobne tazsi skackal po jeho hlave a zapalil ho. Curak! Dufam ze dostane svoje!

macko13

chcem ho udat..samozrejme pri cine som nebola..to by so, nedokazala len stat a pozerat...video mam od jeho obdivovatelov...len zda sa mi to malo dokazov..akurat som napisala na slobodu zvierat...tak uvidim...a zapinam word.....asi napisem jejňho matke list.-..

zfzvbfgxbv

toho úchyla treba poslať na psychiatriu!!! povedz to jeho rodičom alebo komukolvek kto mu môze rozkázať a má nad ním moc. alebo ho jednoducho udaj. taký odporný ludia si zaslúžia presner to!!!!

---

Ked predsa vies o koho sa jedna, tak ho jednoducho nahlas na policiu. Ak na tych "ritualoch" byvas pritomna aj ty (co dufam nie, inak by sa to mohlo obratit aj proti tebe) tak ho popripade nahraj este raz. Urcite to tak nenechaj. A pokial chces zostat v anonymite, tak to mozno tiez ide zariadit.