DOVOLENKA + HERPES

Príspevok v téme: DOVOLENKA + HERPES
madman

nechcem zakladať dve témy, tak to hodím do jednej.
po prvé, chcem ísť na dovolenku začiatkom októbra, ktoré destinácie (z tých cenovo dostupných, nie Maldivy) budú ešte dosť slnečné??
a po 2.
moj drahy bol u starkej a prisiel s dacim na pere. starka tvrdi, ze je to afta, no aj ona sama to ma (este som to nevidela), no ja mam podozrenie na herpes.
a mam z toho paniku,to je moja najtazsia paranoja, bojim sa toho ako certa, este som ho nemala a mam obavy, ze to mozem chytit, aj ked nevidno, ze ho prave ma (ked uz ma raz ten virus), pripadne ze to skonci pri genitalnom herpese ... je to ten isty virus, ktory sposobuje aj ten na perach, alebo nie ... ?? ... aaa, paranoja !!!

madman

dakujem za radu, no som zvedava, ako to bude vyzerat v reali ... alebo sa postaram, aby si to dnes poriadne vydezinfikoval nejakou tekutinou :D

mirka 23

No môj manžel to tak občas robí, keď sa opije, tak neochorie:), všetko vypáli.
No a pre istotu sa s ním určite nebozkávaj, pite z vlastných pohárov...Keď mu to zmizne, tak sa budeš o to viac tešiť, keď ho pobozkáš.

madman

mirka23, takze ak budem tento weekend podstivo chlastat, nic sa nestane?? :DD .. ja sa toho ochotne budem drzat ...
kurnik, toho som sa aj bala, tam bude mat asi drahy traumu, ze nas unesu nejaky potmavsi ludia ... :P

mirka 23

Madam, no vtedy si ten herpes asi vypálila:)
No a čo sa tej dovolenky týka, tak v októbri jedine Egypt. Grécke ostrovy sú už v druhej polovici Septembra chladnejšie.

madman

uz sa mi stalo, ze som pila po cloveku, co ho mal (vraj uz zasuseny, ze to bolo ok), vtedy som si to ani neuvedomila vzhladom na grady toho, co sme pili, a nechytila som nic, ale aj tak mam sakramentsky strach. predstavujem si to ako kolobeh - pusa - oral - herpes u mna... asi som fakt prilis paranoidna.

miro.83

Co som pocul tak sa to radi do ineho druhu herpesoviteho stupna ale neviem ti poradit. Ale ak to je herpes tak sa obavas pravom inak herpes sa siri aj predtym ako je vidiet. A ak mas dobru obranyschopnost potom je mala sanca, ze sa to u teba prejavy.

madman

neviem, ci mi uz zadrbkava, ale mam uplne panicky strach, zajtra mu snad ani pusu nebudem moct dat ...
strasne sa bojim vaginalneho herpesu, sex je pre mna najvacsia zivotna potecha a hobby a predstava, ze by mi v tom malo nieco branit ...