Podviedol by ma?

Príspevok v téme: Podviedol by ma?
anka

Ahojte! Moj priatel bol pred mesiacom na navsteve u sestry v zahranici. Nedavno, ked sa prihlasoval cez moj pc do svojej emailovej schranky, tak som nakukla a precitala si co pisal z dovolenky kamaratovi... Ze videl krasnu holku na zastavke ked sli autom a ze sa nan usmievala, samozrejme aj on na nu a ze si zakyvali. A ze bola FAKT KRASNA...
Viem, nic neurobil, ale aj tak... To keby k nemu pristupila nejaka fakt krasna holka a chce sa s nim vyspat tak to urobi???
Nas vztah trva nieco cez 2 roky a casy ked som prenho jedina su asi nenavratne prec. Aj ked sa prechadzame napr po nakupnom centre, stale sa obzera po inych. Ja nemam tu potrebu robit nieco take tak preco on ano? Prosim pomozte... Dakujem.

anka

mate pravdu, odkedy studujeme v jednom meste, sme takmer kazdy den spolu... Asi mame ponorku alebo co...
a banan :D aj to ma, neboj sa

dada

Bóže zeny :-))) ved aj vy sa pozerajte ... na to mame vsetci oci... je to do urcitej miery ziarlivost, ale je to mozno aj pocit , ze ho chces vlastnit, ale pozor!!! to v laske neexzistuje...potom to nemoze byt ozajstna cista laska ... ale sebecka..ta co chce rozhodovat a vlastnit...ak on bude chciet odist-odide...slobodna volba je tu vzdy a tym, ze ty sa trapis, ze sa pozera??? privolas si to, ze sa nebude iba pozerat...ver , ze to tak funguje ...mam to odskusane :-)))
tak GOOD LUCK a milujte sa :-)

erulda2

vzbut u nho žiarlivost..usmievaj sa na inych nenapadne až si to nevšimne.oni sa na teba tiež určite usmeju a on začne žiarlit,lebo mu dojde aka si krasna baba.chalani miluju ked im iny zavidia dievča,že sa po nej pozeraju,v tedy maju pocit že maju najkrajšie dievča...

vlocka

Vztahy ktore zacnu tesne pred dvadsiatkou vzdy prechadzaju touto krizou. Ide o to, ci zvladnete prechod od pubertalneho vztahu do toho uz dospeleho, na ktorom chcete nieco budovat. Vo vzacnych pripadoch sa to podari, no vo vela pripadoch sa stane prave to, ze chalan v tomto veku si uvedomi, ze este nie je zrely na take zavazky a je vo veku, kedy si ma co najviac uzit. A predpokladam, ze do tohoto stadia sa dostal aj tvoj priatel. Z mojho pohladu v tom perspektivu nevidim. Mozno ak by ste sa stretli len teraz, uberalo by sa to inym smerom. Ale takto...je mi luto.

den

No ked sa uz teraz obzera za inymi, ty co s nim este robis?Neponizuj sa a nechaj ho tak nech ho vetry unasaju kade lahsie.Cim dlhsie s nim budes, tym to bude horsie pre teba.

anka

ja mam 20 a on 21... problemy nastali potom co sme nastupili na rovnaku VS... Sice niesme spoluziaci, ale vidime sa takmer kazdy den. Mna to tesi, ale jeho asi ani nie.