neviem co mi je

Príspevok v téme: neviem co mi je
martineze

zdravim vas..uz asi mesiac mam taky problem, ze sa citim akosi inak, akoby mimo realitu..neviem ako to popisat - vidim vsetky veci inak, ako keby som bol niecim omameny..taktiez mi z nicoho nic trpnu obcas ruky, alebo nohy..niekedy aj tvar a pobolieva ma hlava..taktiez ma picha pri srdci, trva to niekedy aj 5min...tazsie sa mi dycha..trva to odvtedy ako mi zistili respiracnu arytmiu, ale myslim, ze s tym to nema nic spolocneho...pred dvoma dnami som mal dokonca gastritidu - hnacky...co mi moze byt ?

monika9

aj ked mas krv v poriadku este neznamena ze nemas tetaniu tu ti z krvy tak lahko nezistia ,len pri vysetreni ziva kvapka krvy,tam ti zistia presne ze co ti chyba,dokonca aj stres

martineze

krv mam vysetrenu a je v poriadku..a to trpnutie uz nejak nepocitujem...ale dycha sa mi stale tazko, asom stale nejak dezorientovany..

monika9

aj ja som mala trpnutie aj pichanie a skoro som sa zadusila,samozrejme to bol len taky pocit a diagnistikovali mi nedostatok hormonu serotoninu.......

teepee

vsetky tieto priznaky co si opisal/la su zrejme iba psychickeho formatu.pichanie pri srdci moze byt zo stresu alebo mozno mas iba krce v medzirebrovych svaloch a so srdcom to nema nic spolocneho.to neni vazne.tazkosti s dychanim su uzko spojene so stresom,s obavou o seba a tak.v podstate sa ti dycha dobre,len ty mas pocit ze nie.ja som mal presne to iste.pichanie pri srdci,niekedy len slabe,ktore preslo okamzite.inokedy to bolo dlhodobejsie pichanie v hrudniku.takisto problemy s dychanim.do toho sa pridal strach,celkova nechut,unava....ale to trpnutie koncatin nemusi vestit nic dobre!daj si co najskor vysetrit krv.nic za to nedas a budes mat potom aspon istotu.chod hned zajtra.neskor moze byt neskoro.

lea

tazko diagnostikovat takto na dialku, ale to trpnutie koncatin sa mi nepaci. ak to bude pretrvavat, je lepsie navstivit lekara. mozno je to len krcna chrbtica..

evita 13

Stres je sviňa, niekedy stačí maličkosť a už sa vezieš. Pomáha magnézium, najlepšie dlhodobo,najme na to pichanie pri srdci.