Priatel mi zatajuje veci..

Príspevok v téme: Priatel mi zatajuje veci..
smutnacik

Neviem ako to nazvat, ale podla mna mi priatel zatajuje veci..Rada by som poznala vas nazor..V skratke-ide o to ze ja mu hovorim vsetko a myslela som ze aj on..Chodi casto na tyzdnovky a planujeme spolu byvat, tak sme sa dohodli, ze zmeni pracu a najde si taku kde budeme spolu kazdy den..a kde nebudeme manualne makat ako teraz..No ale moc sa v tom hladani nedarilo.. Ked som uz po dlhom neuspesnom hladani navrhla, ze teda nech skusi aj nieco manualne na zaciatok..nesuhlasil.. A zrazu som sa dozvedela, ze ide dat vypoved kde robi a chce ist do inej firmy aj s kamosom kde bude zase chodit na tyzdnovky..Ani mi to nepovedal ake ma plany, iba nahodou som to zistila ked s nim volal..A este to zacal zapierat a tvrdit ze on mi nic netaji..len to nepovazoval za nieco co by som mala vediet a ze vsak potom by mi to povedal.. A este sa nastval a urazil ked som mu povedala ze mi zatajuje veci..Aky mate na to nazor.?Som ja ta "stihacka" alebo suhlasite ze zatajuje?

dadada

O.k., tak v skratke, ak to berieme podľa astrológie, tak chlap Váhy pokiaľ nemá svojích kamošov (partiu, hudobnú či inú záujmovú skupinu) rovno úplne na prvom mieste v živote, sú pre neho minimálne tak dôležití ako partnerka, ktorá toto musí akceptovať a prispôsobiť sa tomu. Partnerka mu nesmie žiadnym spôsobom narúšať jeho osobnú slobodu alebo vytvárať konflikty, lebo sa bude utiekať do spoločnosti, kde žiadne problémy nie sú a kde sa cíti v pohode. Čiže dohováranie, aby trebárs priveľa nestávkoval (muži Váhy sú schopní neskutočné prachy dávať do športových stávok či aj obyčajnej športky), aby nebol márnotratný a podobné veci považuje zas a len za obmedzovanie svojej osoby a snaží sa z tohto vymaniť. Nie rozchodom, lebo muži Váhy vačšinou lipnú na svojej partnerke, ale utiekaním a trávením vačšiny času s pohodovými kamošmi.

smutnacik

no a haluz je, ze teraz je momentalne na mna strasne urazeny, kedze som mu vcera povedala ze mi zase nieco zatajil a povedal mi ze dnes asi nepride..Tak som zvedava..Ak nepride tak budem mat naozaj "radost"..

smutnacik

dadada..nemyslim ze by na neho sedelo co si napisala o vahach..nie je zbabely..ani kam vietor tam plast..
palomino-no hej bolo to prvy raz co mi zatlkal..myslim v dolezitych veciach.. Uz predtym si niekedy vymyslal, mozno tak 5 krat za tych takmer pat rokov, ale to sa jednalo o take blbosti az sa rozum zastavuje, napr. ze si chcel kupit playko, lebo on sa rad hra a ja som mu na to nepovedala ani slovo, vak ked chce nech si kupi..A on si kupil a ja som videla nejake krabice a som sa ho pytala ci to je to playko, a on to poprel ze nie, ze to je od niecoho ineho..No a napokon ho raz zabudol spratat a som zistila ze klamal a on vtedy povedal, ze mi to preto nepovedal, lebo si myslel ze by som mu nadavala ze si to kupil.. A pritom je to blbost, vobec by som mu nenadavala..

dadada

Fu, kočky, nejdem sa tu teraz rozpisovať o tom, ako sa správa muž Váhy vo vzťahu s menej "slobodomyseľnou" partnerkou. Všetko je to o kombináciách. Palomino,ani netvrdím, že chlap Váhy zákonite klame, je zbabelý, kam vietor tam plášť a bohém, lebo vo vzťahu napr. s Vodnárkou môže byť dokonalým a úprimným manželom. Len som si tipla, podľa toho, čo smutniačik písala...

dadada

Fu, kočky, nejdem sa tu teraz rozpisovať o tom, ako sa správa muž Váhy vo vzťahu s menej "slobodomyseľnou" partnerkou. Všetko je to o kombináciách. Palomino,ani netvrdím, že chlap Váhy zákonite klame, je zbabelý, kam vietor tam plášť a bohém, lebo vo vzťahu napr. s Vodnárkou môže byť dokonalým a úprimným manželom. Len som si tipla, podľa toho, čo smutniačik písala...

palomino

dadada, ja som vahy, manzel je blizenec a v zivote si neklameme, nezatlkame, myslim, ze je to jednou z veci, preco nase manzelstvo funguje-dovera...Keby som s niekym chodila skoro 5 rokov, urcite by mi vadilo, keby mi nepovedal dolezite veci...smutniacik a to ti teraz zatlkal prvy raz po tych rokoch? Ci len o inych veciach nevies?...

dadada

Hm, no ja ti asi nepomôžem, jedine, ak ti pomôže vyrozprávať sa. Asi, teda určite, ho neprerobíš, nechce vidieť veci z tvojho pohľadu, takže ani nevysvetlíš. Nie je náhodou vzdušné znamenie (Váhy, Vodnár, Blíženec)?

smutnacik

dadada..no sme spolu 4,5 roka a planujeme spolu byvat, tak by som to nazvala vaznym vztahom..Myslim ze aj on to berie vazne..len nechapem jeho pristup..Potom sa ja citim ako magor-jednak ako ze som posledna..komu povazuje za dolezite nieco povedat..jednak to beriem ako ze asi nema ku mne doveru alebo co..a jednak sa potom citim ako hadam nejaka xantipa (co viem ze nie som),ze ak mi to nehovori, ze sa mu nechce do konfrontacie..

dadada

"...aby nemusel počúvať také reči a riešiť niečo" - to poznáme asi všetky :DD. Ale ten tvoj si ide vlastnou cestou bez toho, aby ho tvoj názor zaujímal. Keď sa cíti taký obmedzovaný, prečo si začína vážny vzťah? Možno ho za taký vážny ako ty nepovažuje? Ale tvoja otázka bola, či si stíhačka - no mne by takéto správanie vo vzťahu určite vadilo, môj názor.