silný sex

janinka3456

katty081 ja viem odkial sa ciká ale ked jej už oblizuje klitoris a vchod do pošvy tak si myslím že niekde medzitým jej oblizuje aj močovú trubicu. nebud detailistka

bambuliatko

lea: ja som mala s mojim priatelom bna zaciatku ten isty problem.. nechcel a nechcel..potom dovolil ale len trosku pred sexom.. no a teraz to zboznuje a casto sa aj sam pyta ci mu dam pusinku:))) a vies co mi povedal ked som sa ho pytala preco to predtym nechcel? Vraj sa bal ze sa mi urobi do pusy a on sa za to hanbil! jemu sa to asi trochu hnusi lebo aj ked sa mi to par krat "podarilo" a mala som toho trosku na jazyku tak sa somnou nechcel bozkavat.. hehe teraz mi je to smiesne a predtym som sa bala ze to nechce lebo to nerobim dobre alebo co..xi.. no tazko s tymi chlapmi:-))

lea

Ak ho pomaly začnem bozkávať nižšie a nižšie tak mi povie " nerob to prosím " a ak sa ho opýtam prečo, povie, že potom nabudúce. Niekedy to nabudúce nechce zas, alebo mu to začnem nasilu a jemu sa to potom zapáči. Veď chcem aby sa mal dobre a užival si to so mnou. Takže neviem.

Chester

Co je na tom zvrhle? Ja lýžem svojmu dievčaťu zadoček hocikedy, často a je to super. A stalo sa aj to, že aj ona mne...veď keď je človek čistotný a čistý, prečo nevyskúšať niečo iné...A že to do lasky nepatri? A kde potom? Budem ju lýzať nejakej, čo dá každému? Nie, radšej tej mojej.