pircing v jazyku

zabuliatko10

ahojte mam tiez v jazyku..a dolna gulicka sa mi vzdy schova do jazyku dnu pretoze tam mam taku velku dierku a neviem s coho? myslite, ze s toho mozem mat probelmi??

veronika

tym, ze piercing nema byt v jazyku tak dlho! ved sa odporuca po par rokoch ho dat prec, pretoze mat stale kov v ustach (aj ked je to titan) nie je dobre.

anavi

Ahojte mám pircing v jazyku už dorých 7 rokov a až teraz sa mi objavuje problem začal mi hnisat a puchnúť jezyk čím to može byt sposobene a ako si to mám ošetriť

laco

noo mam tam titan a 3 cm tycka aj je? on mi tam dal zozaciatku asi kratku lebo hned som si to pozrel v aute a bolo to natesn mninmalna vola taksom siel inam tam mi dal oniec dlhsiu ale aj tak mam gulicku zarezanu dost ale ked chcem tam viem urobit volu 4 mm

madman

hej, volu by si teda mal mat, ja som na zaciatku mala 3 centi. a druhy co mam (ma 2 v jazyku)mi sposobil bolesti polky ksichtu, ale casom to ustupilo (mohol to byt prave nerv). a aky mas kov? chir. ocel je nahovno, casto su na nu alergie, pretoze ma dost vysoky podiel niklu, treba vzdy ziadat titan, ten byva menej problemovy. tiez odporucam investovat do vysokolestenych kvalitnych sperkov, ako lacne somariny kupovat.