Dlhy cyklus

hlupa

cafte...no mne kramy meskaju bud 4 dni, alebo 2 tyzdne...teraz som bola na 2 dovolenkach po sebe a kramy mi uz meskaju 4 tyzdne..neviem co to je...vobec nemam upraveny cyklus...mam ist ku gynekologovi?

nikusha

Stačí ísť ku gynekologovi,predpíše ti (pravdepodobne) ako mne duphaston.Je to na úpravu cyklu,teraz mi chodia ako hodinky,skoro presne na hodinu každých 28 dní a žiadne nežiadúce účinky : )

mrkva

diky moc,ja to vyskusam lebo fakt uz neviem co mam robit a pchat do seba HAK nechcem...dam vediet ako sa to osvedci :)

alica7

ja prave testujem starocia pouzivanu bylinku ... vola sa Alchemilka/cesky Kontryhel, angl. Lady´s mantle ... dostat čaj v lekarni ci v DM .. -odkaz odstránený-. Na čaji je napísané, že je proti bolestiam, ale to veľmi nesedí, bolesti zmierňuje až pri dlhodobom užívaní, a to tým, že upraví cyklus. Na čaji to nepíšu, ale vyčítala som všelikde, že treba si ju začať dávať tak cca. na 18 deň cyklu (prípadne skús čo ti vyhovuje viac, či skôr alebo neskôr) až kým nepríde mens. dve šálky (300 ml) denne. Je to trošku horké, ale účinné .. aspon mne to zaberá. Daj potom prípadne vedieť či aj tebe ... ak by to fungovalo viacerým, bolo by to super (čudné že o tom veľmi nepočuť, asi by farm. firmy prišli o veľké zisky z HAK) ... veľa štastia