Tehotna napriek HA?

Príspevok v téme: Tehotna napriek HA?
milex

Uz asi treti mesiac pouzivam HA.Naposledy som vybrala 2 balenia za sebou.Ziadnu tabletku som nevynechala ani nezabudla (snad 3 krat som sa s nou opozdila asi o hodinku)Teraz som v \"pauze\" a mala by mi prist menstruacia (cakam uz 3. den) ale zatial nic.Objavilo sa iba veelmi slabe spinenie.Mam strach, ze mozem byt tehotna, aj ked si vravim, ze s HA by to nemalo byt mozne.Bojim sa.

jahodka123

teraz je v pauze ty inteligencia. nauč sa čítať a už sa radšej nikde nevyjadruj..

Mne to spravilo tiež, že bud neprišli, alebo len velmi slabo. Tiež berem 2 až 3 balenia bez prestávky po sebe. Bud v klude ;)

Adka 88

chcela by som sa spytat prave prechadzem na inu HA a doktor mi povedal ze nemam vynechavat tyzden ale po poslednej tabletke hned brat novu HA, tak sa chcem spytat ci sa ma dostavyt menzes alebo nie pretoze som ho nedostala! Dakujem

jablonkaa

mirka, HAK neposobi este niekolko mesiacov po ukonceni jej uzivania. to je zavadzajuca informacia, aby si niekto nemyslel, ze aj po preruseni kjej brania je chraneny.
da sa otehotniet hned v nasledujucom cykle. len u kazdeho paru to nieco trva, u niekoho 3 mesiace, u niekoho 6, u niekoho dva roky... treba byt trpezlivy.

janka789

mirka23 nemas pravdu v tomto ked sa vysadia tabletky moze sa otehotniet hned aspon v mojich to tak pise a milex nestresuj sa ja dostavam menzes na 4ty az 5ty den mas to este v pohode ...a ked uz si zacala spinit tak uz sa ti zacala menstruacia..vies ja odkedy beriem tabletky mam slabucku menstruaciu a tam mi to vyhovuje lebo niekedy ked som nebrala tabletky som mala velmi silnu a s tabltkami mam v pohode neboj sa nic mamicka nebudes :)

mirka 23

Milex, teraz len začínaš brať HAK a cyklus sa ti musí upraviť, menštruácia ti príde pravdepodobne 5 alebo 6. deň. Ver mi, otehotnieť keď berieš HAK nie je ľahké. Ja už od apríla neberiem HAK a neotehotnela som, HAK ešte pôsobí.

milex

Pouzivam antikoncepciu Yadine, ktora je nizkohormonalna. Ked som ju vsak brala prvy mesiac, menstruacia mi prisla hned na druhy den od vysadenia tabletky.
Existuju nejake faktory, ktore znizuju ucinnost tabletky napriek tomu, ze ju beriete pravidelne?
Inak dakujem krasne za odpovede, ste ma trosku ukludnili :)

mirka 23

Nie si tehotná! Otehotnieť nie je také ľahké ako si myslíš. A navyše ak berieš HAK, tan nemôžeš byť tehotná. Menštruácia chodí 3 - 6 deň po užití poslednej tabletky, takže keď máš len 3. deň, tak je to v pohode, nestresuj!

jajka

a aku antikoncepciu pouzivas? ja ked som pouzivala vysokohormonalnu-Triregol tak mi prisla menstruacia vzdy na treti den, teraz pouzivam nizkohormonalnu, dostavam menzes az po piatich dnoch. navyse mam obcas bolesti v podbrusku v priebehu celeho mesiaca