Totozna krv s partnerom

aljoska

bambulkaaa-v poradni ti budú sledovať hladinu protilátok.Prvé tehotenstvo býva zvačša bezproblémové,po porode sa vyšetrí krvná skupina dietatka a ak bude mať Rh faktor pozitívny,pichnú ti injekciu Rhegu.Tá sa pichá ako prevencia pre dalšie tehotenstvo.Myslím si,že nemusíš mať obavy,prajem veľa štastia.

alica7

Bambulkaaa .. to Ti mal uz davno vysvetlit tvoj gynekolog (a snad aj ochotne vysvetli, ked sa ho spytas) ... nie je to nic strasne, treba podat injekciu Rhega tusim v 28 tyzdni a potom po porode a priebezne sledovat stav protilatok v krvi. Inak by sa totiz mohlo stat, ze by si vyrabala protilatky proti svojmu dietatku, co by bolo nebezpecne najmä pre 2. a dalsie dieta ... ked ti vsak daju tu injekciu, vsetko bude OK. Vela stastia

aljoska

o tom,že to nie je žiadny problém,ak majú partneri rovnakú KS sa tu už popísalo veľa.
Pre Shine,v takom prípade tiež nie je žiadny problém.Problémy možu byť ak je žena Rh- a otec Rh+ a dieta zdedí pozitívny Rh faktor.

miska

to je blud...take teorie tu jeden cas boli...ale nikdy sa nepotvrdili...
jediny problem je ak je matka Rh negat a otec Rh pozit...navyse je to problem ktory sa da jednoducho riesit...

kikulka

práveže ste ideálny pár.ak ste obaja Hh+,tak je to len a len dobre.ako hovorila mimmmka.Problém by bol,ak by si bola Rh- a priatel Rh+....to je môj prípad,ale dnešná medicína,už dokáže vyriešiť všetko našťastie

katarina

hoj Julina, my myme s manzelom obaja A negativ. A v tehotenstve som kvoli tomu nemala absolutne ziadny problem. A moja doktorka mi povedala, ze su to len famy. Dokonca, teraz ma napadlo moj brat so svagrinou maju tiez rovnaku krv O pozitiv a tiez to bolo pri dietatku v pohode.