pomoooc cem schudnuť :((

Príspevok v téme: pomoooc cem schudnuť :((
torticqa

Nooo akoo ja už neviem čo mám robiť... neviem akooo velmi ceeeem schudnuť.... nejde mi o to aby som mala idealnu váhu alebo čo... ale proste aby nikto nemohol powedať že \\\"ona je tučna \\\" ... akoo ide hlavne o to že sa medzi mojimi chudými kamoškami cítim hroznee.. a ešte horšieee ked niekto powvie niečo o mojej postave je to staršneee a vie ma to tak zničiť mam depku.. asi ešte tri tyždne... a zabudnuť sa na to proste nedaa na také rečí.. ja meriam 165 a vážim 56 kíl.. no... fakt by som chcelaaa chdunťťťť pomoc.. ale nepište mi že obmedziť zlee jedla.. a vjac pohybu... lebo to robíím a nič.... pomoc velmi peken prosííím :(((

nim

preboha ak ma niekto 164 cm a 55 kg tak to vobec nie su tazke kosti to je uplne normalna vaha super ja mam asi tak podobne len asi 53 a stihla a neverim ze ty by si mala byt tucna s takou vahou to vazne nejde. mozno ked vobec necvicis tak si nakysnuta a proste makka a pod ako ked je ktosi proste chudy od prirody a vobec nesportuje tak jasne ze nema svaly. len uz vsetci neblbnite s tym chudnutim ako drbnuti.

torticqa

barbinka tak nevieeem no u každého inak ty máš možno len tahšie kosti aleboo čo.. weš.. ale ja som vážne...:/

barbinka

ja meriam 164cm a vážim 55kga nie som tučná, som tak akurát a ešte mám vyšportovanú postavu, keďže hrám tenis. neverím ti, že si tučná.

jajka

preco nevladzes behat? zacni postupne, po troske, nie hned desat kilometrov alebo tak. alebo sa bicykluj, plavaj, chod do fitka tam ti pomozu cielene formovat postavu, poradia ti cviky na jednotlive partie. skus kalanetiku...nemas nadvahu staci ti trochu pravidelny pohyb.