Otázka...........Prečo?

Príspevok v téme: Otázka...........Prečo?
smejo4ja

Ahoj chcela by som sa spýtať, užívam HAK a mám dostať krámy ale nič sa neukazuje len farbenie podobné krámam ale je to ho strašne málo tak neviem. Brucho ma boli hodne, mám zmeny nálady proste ako kedy som mala krámy ale po pravde nie sú. Je možné že keď beriem HAK tak to bude slabulinké a nie ako predtým normálne? alebo mi niečo je ale tak s priateľom sme si dávali pozor,isto. Ďakujem .....

Lusytta

no, mne to s chutou na sex nic nerobi...skor to, ze sme manzelia uz par rokov a kazdy caka na toho druheho, kym vyvinie v tomto smere nejaku aktivitu :o)

vierka

Lusytta,ja som brala 7 rokov,a vysadila som ju,lebo absolútne sa stratila chuť na sex.Som bez nej 4 mesiac.A mimochodom ,môžete to považovať za menzes,to špinenie.

smejo4ja

Tak ja beriem HAK 4mesiace skoro ale taj aj ja si myslím že to búde asi to lebo Utorok mám začať brať balenie ale nijaké krámy len farbenie vo forme výtoku raz krvavý raz hnedý

Lusytta

moze sa stat, ze budes mat slabsiu menstruaciu...ako dlho beries tabletky? byt by ti nic nemalo a pozor si davat nemusite, ak si par hodin po uziti tabletky nezvracala alebo nehnackovala (to by sa tabletka nemusela stihnut vstrebat)...tabletky su velmi ucinna antikoncepcia,ja som dokaz, za tych 9 rokov co ich beriem som neotehotnela a pozor si nedavame :o)