chalani citajte ina fasa

rasto

co ju tu vsetci zdrbavate? ved sa opytala nieco, co ju zaujima a este to nevie. nie kazdy ma zivot uz za sebou. to co nam dospelym pripada samozrejme, mladi este nevedia. a taketo fora sluzia prave na to, aby sa bez zabran dalo o niecom debatit.
mila jana: chalan si babu vazi vtedy, ked ta nejde s kazdym a ma aj nieco v hlave. a neda sa lahko manipulovat. ale zas natahovanie len preto, aby si ta vazil je nezmysel.

marfuška

Milovník,tiež by Ti nezaškodilo povenovat sa rodnej reči a jej gramatike a trochu slušnému správaniu a vyjadrovaniu.Lebo ak nemáš čo poradit tak blbosti tu nepíš.Na to nie nikto zvedavý.

milovnik

jezis vi si myslis ze co si zhltli vstku mudrost strcte sa s tim niekam a s tou slovencinou mi ho vilizte pojebte sa snou

johi

Hmmm.No ved aspon sme sa vsetci pobavili.No nie?
takze:o co Ti ide?Chces lasku alebo milenca?Toto by si mala ujasnit.Si myslim.
mala by si zmenit hodnoty svojho zivota,lebo z Tvojho prispevku vyzera akoby si ani nemala nielen spravne hodnoty,ale ani uctu k sebe samej.
tak si seba vaz!!Nedovol byt lahkou koristou!!

tomi86

No, aby som pridal aj ja nieco.
Mne sa paci taka baba, co ma hlavne nieco v hlave. Jasne, ze to nemoze byt nieco extremne spatne, ale rozhodujuce je v tej hlave. Takze ako citam tvoju otazku mam dost z tvojej gramatiky a ak sa cim skor nezlepsis v SJ tak si ta nevsimne ani hovno na toaletaku. Iba tolko. P.S.: BEz urazky. Treba sa nad sebou zamysliet.

joli

Mila inteligentna, s mojim muzom som sa vyspala na prvom rande ak sa to vobec rande dalo nazvat,mozem ta ubespecit stetka nie som, so svojim muzom som od vtedy uz dvat rokov, mame krasneho syna a nikdy som mu nezahla a ani on mne,vazime si jeden druheho a milujeme sa.Takze je uplne jedno ci na prvom alebo po svadbe.Zalezi od tych dvoch.

inteligentná

Tak toto ma fakt pobavilo. Mila Jana, stalo ti to za to vobec sa pytat?Nechcem posobit puritansky, ale nie je trochu scestné rozmyslat, ci dat niekomu hned, alebo az na tretom rande? Ved rozmyslaj.A ešte keď vyzeraš, že maš možno 13. Mala rada na zaver, také čo niekomu dajú hneď, sa proste volajú štetky.Nie je ti to trápne byť taká ľahká korisť?To nie je veľmi sexi. Pohni rozumom, snaž sa byť trochu emancipovaná a nezaves sa na prvého chlapa, ktorý ide okolo.

dusisko

vieš aký je rozdiel medzi kur... a kur...skurvenou??? prvá dá všetkým a druhá dá všetkým len mne nie. si múdrejšia???

zuzas

Vyzerá to ako nejaká haluz na násvšetkých. Ktorá pubertiačka by vstávala o 4:22, aby išla na internet zadať stupídnu otázku. Tie chyby sa mi zdajú tiež schválne napísané. Takže pozdravujem Janu, ale nebolo to moc zábavné.