bolesť kĺbov.. prosím o pomoc

Príspevok v téme: bolesť kĺbov.. prosím o pomoc
maťa

Ahojte, začalo to ešte niekedy na ZŠ bolievali ma kolená, nevedeli mi zistiť čo mi je a odôvodnili to tým že rastiem chodila som na elektroliečbu..pomohlo to ale len dočasne pretože sa mi to vracalo každý rok a každý rok som chodila na elektroliečbu.. teraz už asi tri roky ma začal bolievať aj ľavý lakeť aj s ním som chodila na elektroliečbu ale všetko je len dočasné... Tá bolesť je strašná ako keby mi rezali kolená alebo lakeť, keď niečo robím a zle stupim alebo čo tak mam pocit ako keby sa mi noha vykĺbila a to isté aj s rukou.. nemôžem spávať od bolesti, neviem ako sa mám uložiť ked mam ruku/lakeť rovno ma to bolí ked si ich skrčím tiež to hrozne bolí..stále chodím s elastic. obväzom a natieram si to aspoň Fastumgelom (je ževraj na všetko :)) a nebaví ma to chodiť stále po doktoroch kt. ani sami nevedia čo mi je.. vždy mi len predpíšu elektroliečbu.. ak máte niekto podobné skúsenosti alebo rady prosím napíšte

sašenaaa

Mne osobne na bolesti kĺbov perfektne pomohol Hippokratin - aby som bola presná, jednalo sa v mojom prípade o koxartrózu + menisky.

StanleyH

Veronika, pozeral som si ten tvoj odporucany produkt Arthron 4. Nic proti ale tento produkt je 5 krat slabsi ako moj produkt na klbovu vyzivu. Tvoj je v tablekovej forme , cize do tela sa dostane max 15%, moj je v gelovej suspenznej forme a je vstrebatelny do tela na 90%. Ak by si sa chcela venovat efektivnejsim doplnkom vyzivy na prirodnej baze, ozvi sa. A mozes si aj na to zarobit :-)

veronika215

Bezbolestný pohyb pre aktívny život

Prečo užívať Arthron 4?
Pomáha chrániť, vyživovať a regenerovať kĺby.
Má pozitívny vplyv na správnu štruktúru a obnovu kĺbov.
Zlepšuje elastické a mechanické vlastnosti kĺbových chrupaviek.
Prispieva k potlačeniu kĺbovej stuhlosti.

ARTHRON 4
V ľudskom tele je viac než 180 kostí spojených kĺbmi. Medzi najčastejšie poruchy pohybového aparátu patrí artróza či osteoartróza a artritída. Osteoartróza najčastejšie postihuje kĺby kolien a bedrové kĺby, výnimkou ale nie sú ani drobné kĺby. Najúčinnejším riešením je užívanie doplnkov stravy s látkami, ktoré degeneratívne zmeny chrupavky spomaľujú. Medzi tieto látky patrí predovšetkým glukosamin, chondroitin,, MSM a boswellia, teda presne látky obsiahnuté v prípravku Arthron 4.
Pre zakúpenie prejdite na stránku- -odkaz odstránený-
objednaný tovar vám príde na dobierku do 3-5.dní

StanleyH

co sa opotrebovalo? mazivo? myslis sinovialna tekutina? Celadrin je to co podporuje tvorbu tekutiny. v 15 rokoch by sa ti mala este stale tvorit. Problem bude skor v raste a tie injekcie musis zvazit

dfafwqwqeqwe

Oh este nesmiem zabudnut, ze to moze sposobovat aj nespravna cinnost obliciek, lebo ked su oblicky poskodene/pretazene, tak odpad sa zacne ukladat v klboch, kostiach aby nezasiahol zivotne dolezite organy. Na precistenie obliciek je najlepsi vodny melon, hrozno a pitie cistej vody.

dfafwqwqeqwe

Asi sa ti opotrebovalo mazivo v klboch, ktore zabranuje trenie kosti o seba...problem je v tom,ze je ho velmi velim tazko navratit spat, najlepsiy a asi jediny toho maziva je huspenina alebo 100% prirodzena zelatina, nie tie chemicke nahrady. Ale treba aj odstranit pricinu problemu, cize nejaky bacil alebo parazit v tvojom tele drieme,alebo zly zivotny styl?

paca

ahojte...mám 15 rokou bolia ma klby asi uz 3 týzdne začalo to tak ze som si asi zle sadol a hrozne mi presklo v kolene ale nebola to moc velka bolesť.....potom ma začali boleť obydve kolená neskuor bedrové klby rspc. jeden - pravý ...... neviem či to je pretože rastiem alebo že som si to natiahol len ale nechcem isť lekarovy ze mi tam zisti niaku hluposť a budu mi tam davať tu inekciu čo boli ako sviňa!!!! prosim poradte

lubos5555

tak tak daj si vysetrit krv na boreliozu,chlamydie, (mononukleozu)
tieto aj po dlhej dobe (aj nevyliecene cize prechodene) vyrusy mozu sposobovat bolesti klbov..
na to ti pomozu protibakterialne zmesy.. najlepsie vo forme doplnkov vyzivy
ja som po obdobi ked ma dlhsie a znicoho nic zacali boliet klby a po zisteni prechodenej chlamydiovej a mononukleozovej infekcii som zacal brat taketo doplnky a pomohli mi velmi po tazkych par mesiacoch zufalstva..
citaj, pztaj sa zistuj co je najlepsie..
inac to GSE mi tiez velmi pomohlo
vela stastia v liecbe:)
len to nezanedbavaj..

RNG

dajnsi vysetrit 9hlavne ked mas tie bolesti) krv na boreliozu. To je pomala cyklicka choroba, ked ju telo potlaci trva aj niekolko mesiacov, kym sa znovu rozmnozi.
Podobne su aj mykoplazmy.
Pomaha na to extrakt z olivovych listov(3x750 mg, 20 % oleuropein) a GSE( 30-60 kvapiek denne do litra vody) brane dlhodobo=mesiace.