da sa pomoct mojmu zadku???!!!

lillla

asi zacnem chodit po schodoch, a nie vytahom...to aspon pre zaciatok...a frajer si vaic menej zvykol...to viem, ze ma len reci :-)

neillinka

No len nepriberaj,lebo tak ako bolo povedane,potom budes lutovat.Ale ja by som ti radila zacat cvicit,posilovna,bycikel alebo steper.Jednak si spevnis postavu a ked budes cviky zameriavat na zadok,tak si tam vymakas svalstvo a bude mat aj pekny tvar,taky obly.Tak ked tak by som ti radila cvicit,je to urcite zdravsie ako sa prezierat :))))))

mrkva

mudro hovoris,take svinstvo neber, koli zadku sa ti to neoplati. a matiasova preco by nemala byt normalna?? sak asi ma plochy zadok a jej frajerovi sa lubia vacie co je na tom? ne kazdy chce len schnudnut ale su ludia co chcu aj pribrat predstav si. ale ked ti nenarastol z jedla frajer sa musi zmierit s plochym ;)

lilipo

Mala som kamosku co bola taka sucha a tiez tolko jedla.Bolo to vsetko psychikou..Potom zacala brat antiku a od nej pekne pribrala

lillla

aj to by som rada..pribrala...len mam s tym velky problem...ked jem, tak sa mi kazdy cuduje kam to do mna vlastne vojde, lebo az ked ludia vidia kolko zjem, tak nechapu, jak mozem byt ttaka chuda...a ten zadocek, to mi vravi priatel aby som ho mala vacsi...

matiasova.........@a__t.sk

´´trosku zvacsit zadok ´´ ??? !!!
si normalna ???!!!
ved JA a vela žien/dievčat chcu mat menši zadok a ty chceš ´´trosku zvacsit zadok ´´
radim ti nerob to,lebo ak raz pribereš a to lahko...potom véélmy tažko schudneš....