zapal mocovych ciest

Príspevok v téme: zapal mocovych ciest
biba

Cau, baby.zapaly mocovych ciest su vraj povazovane za tapicky zensky problem a tak vas chcem poprosit o radu.K doktorke nechcem, to by znamenalo antibiotika.Nasilu sa im nebranim, ale mavam po nich gynekologicke problemy, bo pozeru vsetko dobre aj zle.Pijem urologicky caj a vobec furt sa niecim nalievam, uzival Uroval manosa ale nic moc sa nelepsi. dakujem

Barciii

Ja som si prešla veľkými problémami s močovými cestami, zápaly si často opakovali. Čaje ani brusnice nezaberali, potom už ani antibiotiká... Veľmi mi pomohol liek Wobenzym, od tej doby mám pokoj. Veľmi mi pomohol.

adidom

Mne pomohlo toto mocove-cesty.sk Na zápal močových ciest sú výborné bylinky, ale určite to chce aj kombináciu ďalších spôsobov liečby.

Darinik

najmä tie bolesti a pri zápale teda neviem ako ty, ale u mňa sa prejavilo aj to, že som mala problém udržať, akože hanbím sa o tom písať, ale to som nechápala čo je za problém až mi dr povedal, že to môže byť všetko zápalom spôsobené :/

Laurosik

presne to je to, co som aj ja pisala. Mne pomohlo pravidelne uzivanie antibiotik, co mi lekar predpisal a k tomu Wobenzym, to proste mi pomohlo aby som sa zo zapalu dostala skoro.
Lebo nie je to prijemne, ked mas divny pocit ist co i len na wc. To aby uz aj s takymito beznymi vecami sme mali problem to je k nicomu :(

patrisienka

Tak zapal si vyzaduje razne zakrocenie, u mna ked problemy zacali a chcela som ich zacat riesit tak cesta bola v prvom rade antibiotika, bez nich by som sa dalej nepohla ani len nahodou!

Laurosik

mjanik neviem ci zrovna toto je cesta pri zapale. Pri tychto problemoch je nutne uzivanie antibiotik, to je zaklad ak sa chces z toho dostat. Bez toho to nejde proste.

evicka085

zápal dokáže veľmi potrápiť a všetko skomplikovať... ide o to, že vitamíny a nejaké tie čaje a to je fajn ale len ako pomoc pri liečbe, ale to je akurát tak všetko...

lulina_majerova

janka danka len toto, co si napisala funguje dobre ako nejaka ta podpora, ako nejake to plus k liekom, k tabletkam. Samotne to nema nejaky velky vyznam.

Laurosik

brusnice su dobre, ale je to fajn len ako nejaka taka podpora popri liecbe, aspon teda moja skusenost je taka.
Pri zapale teda ked uz naplno prepukne sa uz antibiotikam nevyhneme aj keby neviem co. A s antibiotikami je fajn uzivanie Wobenzymu, lebo ten zvysuje ucinok antibiotik.