V akých hrncoch variť?

Marosko-n

Len v smaltovaných !!! Alebo hlinených. Antikor je dobrý ale nie na polievky. Pôsobí ako katalyzátor na potraviny a tekutiny.

Defcon

Moj nazor, s ktorym nemusite suhlasit je , ze z hladiska kvalita/cena je najlepsia znacka Tescoma. Maju niekolko cenovo rozdielnych sad a vyberie si azda kazdy a pritom nezruinujete rodinny rozpocet. Doma ich pouzivame uz desatrocia a vsetko ok

Glam

ja som za kitchen aid znacku od kuliny tie hrnce ta istotne dostanu su kvaltne pekne v milionoch farbach a velkostiach a neznicia rozpocet

matway

Ďalšia sprostosť, prosím, prečo zaťažujete server takými sprostosťami?!? Vo všeobecnosti a so zdravým rozumom varte v hrncoch, ktoré neuvoľňujú škodliviny! Značka nerez 18/10!!!

Junák

No, propagáciu diamantových hrncov sem dal isto reprezentant firmy, a znie mi to ako výsmech bežného spotrebiteĺa, schválne používam pojem bežného, nakoľko koľko bežných rodín si to môže dovoliť. Prosím, nerobte si z nás posmech.

aadriaanka

Phoenix nechcem si kupovať celú sadu, len chcem vybrať také ktoré budú v dobrej cene a ktoré mi vydržia aj do budúcnosti. Z akého materiálu máš hrnce ty a ako dlho ich máš?

NEnormalna

Keramické máme z Rakúska, sú tam o polovicu lacnejšie ako u nás :D inak aj na www. delimano. sk sú dobré.. ľahúčko sa umývajú, vôbec nič sa v nich nepripáli a nebadám poškodenie..
máme aj titánové hrnce, tie sú tiež fajn. Nechápem, ako u nás môžu predávať všetky riady (čo už hrnce, rôzne nádoby, potreby a "srandy" zo silikónu) tak prehnane draho.. :/ v Rak+Nem sú oooveľa lacnejšie a kvalitnejšie

phoenix

Veď nekupuj celú sadu, kúp len take základné čo najviac používaš. Nemusia byť drahé. Stačia obyčajne, my nemáme smaltovane, ani keramické , ani značkové , niektoré mám podedene, niektore dokupene lebo sa mi páčili, po jednom.