Pieskovanie zubov..

babuleinka111

S pieskovaním som bola spokojná a splnilo moje očakávania. Pre odhalené krčky je to nepríjemné, ale nič čo sa nedá vydržať. Ako to prebieha veľmi pekne predo mnou popísali.

Ria85

Bola som vcera na dentalnej hygiene,pretoze som dlhsie pracovne v zahranici.Mozem vam povedat,ze som spokojna sice som platila dost ale to je normalne,pretoze na zuby nedam dopustit.Prvy krat mi robila pieskovanie a poviem vam bala som sa,ale co za krasu sa nevytrpi,tak ze je to z mojej strany neprijemne ale vydrzat sa to da uplne super.Vazne by to bol asi problem keby som mala kaz.Vysledok krasne nie moc biele zubky,ale zubny kamen prec,zlty az hnedy povlak prec proste spokojnost velka Som pysna na moju dentalnu dentistku :D

Eva531

Prebieha to tak, ze z pieskovacieho pristroja pod velmi silnym tlakom vystrekuje voda a ten specialny piesok, ci prasok, ci co to je. Ma to taku zvlastnu slano-kyslu, ci aku chut. Budes mat na sebe ochrannu plachtu, na ociach ochranne okuliare a aj cez tvar nejaku plachtu alebo ochrannu masku, ci co to je. Ten pristroj ma na konci taku akoby hadicku alebo trubicku, z ktorej to vystrekuje, tu ti hygienicka namieri na zuby a po vsetkych plochach zubov ti s tym prejde. Ten tlak na zuby je dost silny, da sa patricne citit. Pokial nemas odhalene krcky, ani kazy, tak by ta to asi nemalo boliet, no pre mna to bolo dost neprijemne, ale s vysledkom som spokojna.

Eva531

Mne to urobila dentalna hygienicka standardne v ramci profesionalneho cistenia. Nemyslim si, ze by to bol sposob bielenia, skor sposob cistenia. Zuby som mala o trosku belsie, krajsie a cistejsie, ale zase boli v tom zahrnute aj ine veci, ako napriklad odstranovanie plaku a kamena, takze neviem, ci zrovna to pieskovanie najviac prispelo k trosku belsej farbe, alebo to bol celkovy vysledo z toho vsetkeho, co sa tam robilo. Pokial ide o to, ze ci to boli, tak mna to bolelo na tych zuboch, na ktorych mam odhalene krcky a na ktorych mam kazy.

fgfgfgfg

Vobec neboli,akorej je to prijemne ako neprijemne, ale je to zvlastny pocit, neviem ako iny ale ja mala piling celej tvare :) A cena? zalezi od konkretneho lekara.. co sa tyka bielenia, myslim ze na bielenie sa vyuzivaju ine matody..

jablonkaa

je to mechanicka metoda, abrazia povrchovej vrstvy. odtrani len tie pigmenty, ktore nie su hlbsie v strukture skloviny, ucinnost zavisi od charakteru sfarbenia zubov. ak ich mas pigmentovane od kavy, caju, cigariet, pomoze ti.