Zarucena dieta na schudnutie

NiKoLaa

Ahojte všetci. tak no ako už ostatní spomínali, žiadna zaručená diéta nie je.

Kukurička: v tvojom veku by som diétu neodporúčala, keďže si vo vývoji a potrebuješ pestrú stravu. Snaž sa obmedziť sladkosti. ale nie tak, že ich vôbec nebudeš jesť! :) proste raz za čas si tú sladkosť daj. pi veľa vody. žiadne malinovky ani nič podobné. ráno vstaň skôr a uvar si čaj,ale neslaď ho cukrom, ale radšej medom.:))snaž sa nejesť po 18:00..jedz pestrú stravu. polievky, ovocie aj zeleninu,mäso a bielkoviny.. ešte jeden zaručený tip: ovocie jedz iba do 15:00 hodiny. keďže si celý deň v škole a tam len sedíš a určite telesnú máte iba dva krát do týždňa, tak keď prídeš domov, zatancuj si zumbu, sadni si na bicykel a pobicykluj sa po okolí, taktiež existuje veľa cvikov na youtube,..uprav svoj jedálníček aj keď viem, že v školskej jedálni sa to moc nedá,ale snaž sa jesť to, čo som ti napísala!:)) hlavne veľa športuj..ak máš doma psíka, chodievaj s ním na prechádzky. si ešte mladučká a diéty držať nemusíš.. good luck!!

kukuričkala

Čau som Kukuričkala mám 11 rokov a potrebujem schudnuť.prosím mohli by ste mi poradiť ako schudnúť tak aby sa nedostavil jojo efekt a primerane môjmu veku

dietecenka

ziadna dieta nefunguje. uz si to zapiste za usi. ved preco ich existuje tak vela? lebo ani jedna nie je normalna a po kazdej pride jojo efekt. najlepsie je sa stravoavat zdravo a sportovat.

Katty6

Ja tiež nemám veľmi dobré skúsenosti s diétami. Ale odporúčam nasledovné: Osobne jem zdravo (ale sem-tam nejakú maškrtku si neodpustím) a niekoľkokrát do týždňa (cca 3-4x) cvičím aerobikové cvičenia alebo chodím plávať. Váhu na kg som síce nabrala, ale na centimetre v oblasti brucha a bokov som schudla (tuk odišiel, svaly narástli), takže s celkovým výsledkom som spokojná. Rýchle schudnutia nikdy nezaberajú - resp. zaberajú, ale na veľmi krátku dobu a následne sa kilogramy ako bumerang vrátia.

kissi_Q

Ahojte sííce maam len 14 pomaly 15 rokov ale myslim si ze na svoj vek som dost prisebe :) neviete mi niekdo prisim vas poradit neaku dobru dietu ? dakujem :)

Kejt123

Presne ako píšu tu mnohí, žiadna zaručene dobrá diéta neexistuje. Treba sa naučiť jesť zdravo, veľa, veľa pohybu, dodržiavať pitný režim...
Ja nemám žiadny problém s váhou, chlieb som nahradila sendvičom grahamovým, sladkosti jem len výnimočne, radšej si dám na raňajky vločky a sušené ovocie, nesladím žiadne nápoje, alkohol len výnimočne, nesolím (jedlo dochutím korením al. trošku vegetou. Treba sa naučiť glykemický index potravín napr. mrkva uvarená obsahuje viac cukru ako v surovom stave....Samozrejme vynechať večerné nájazdy do chladničky. Ovocie jem len do 15 hod. kvôli cukru. Žiadne počítanie kalórii a podobné nezmysly som nemusela. Treba si osvojiť správny životný štýl a netrápiť sa nezmyselnými diétami po ktorých sa vždy dostaví jo-jo efekt a celá námaha je fuč.