Kde kupujete nadrozmerné podprsenky?

maria6717

Ja som si objednala z -odkaz odstránený- a je super, vybrala si podľa tej ich tabuľky a fakt som zistila, ze som cely čas nosila úplne zlu veľkosť, stala cca 30e ale myslím, ze stala za to. Potom som objednala ešte jednu a tu som vrátila, ta mi nevyhovovala.

yulka

Ďakujem za odpovede. Po veľkých útrapách sa mi podarilo zohnať si dve značky Triumph. A to dokonca 75D. A pritom som zistila, že mám jedno prso oveľa väčšie ako druhé ;) Ale v tom obchode mali aj väčšie. Cena bola 800 a 1000 sk.

kosikf

YLKA neviem odkial si,ale ja velmi dobre nakupujem v Piestanoch,cez zasielkovu sluzbu mi nikdy nic dobre nesedelo,lebo mam aj siroke prsia,takze mi musi presne sediet.Predavacky su mile a daju vyskusat vela druhov.Ale cenu,ktoru uvadzas ,s tou nepocitaj,vsetko je nad tisicku,su kvalitne a mas 2 roky zaruku.Predavacka povedala,ze skutocne mozem reklamovat aj rozparany sev.Vsetky su vsak super ani sa neparaju,drzia tvar,belost,gumicky sa neroztahuju a hlavne mi vyborne sedia a neboli ma chrbat.Taketo velkosti su vsak hned vypredane,lebo ich vela neobjednavaju,nuz sme rarita.75/F-G mi od nich sedi perfektne.

mariana25

V lamaci-Tesco a dokonca medzi vypredajom. cena okolo 200-300 sk.Ale bolo to pred 3 tyzdnami ,tak som kupila hned tri.Bohuzila mali len farby ,ciernu, ruzovu a oranzovu a bielu.

leleka

Ahoj, odporucam jednoznacne podprsenky znacky sariana, obchod sa nachadza napr. aj v auparku v BA. Ja ich nosim-velkost 85 G, ale lacnejsie si ich objednam cez internet napr. na stranke saxana.sk. najlepsie je vyskusat v obchode a potom rovnaku objednat cez net a je to lacnejsie. ale najlepsie riesenie je plasticka operacia, chystam sa ju podstupit buduci rok, lebo ma zivot s takymito prsiami nebavi a mam uzasne problemy s chrbticou.

yulka

SHAKTI: Tej ceny som sa obávala, len keď oni ešte rastú. Pred týždňom som mala ešte 75E, kúpila si podprsenku a už mi z nej prsia vypadávajú.

Lenka: Na nete nechcem kupovať, pretože tou veľkosťou si už nie som istá. A nie je príjemné stále vraciať tovar.

Marianna: A v ktorom tescu? Lebo ja som napr hypertesco celé prebehla a také veľkosti tam nemali (v BA).

SHAKTI

yulka pod 1200Sk kvalitnu podprsenku s cislom G a vyssie necakaj! Pri takej velkosti musis investovat do kvality inak si to odnesie chrbtica. Po celom SR sa mi taky obchod nepodarilo najst iba na nete a to sme potrebovali cislo H!!Bohuzial si uz nepamatam stranku

lenka2121

Skus na nete cez rozne internetove shopy. Je tam vacsi vyber ako v klasickych obchdoch a o polovicu nizsie ceny