Partnersky problem

Príspevok v téme: Partnersky problem
xizigi

Ahojte... mam taky maly problem so svojou priatelkou. A mozno sa len mne javi, ze je to problem. Ona je studentka, este nepracuje, ma 22 rokov, ja pracujem... vidame sa len cez vikendy... Problem je, ze ja jej pomaham v mnohych smeroch (vobec nejde len o peniaze) a ona mne nechce pomoct v nicom (napr. zehlenie - pranie, ked si to na vikend prinesiem). Ja som cez tyzden dost vytazeny - este i anglictina, posilnovna, varenie, pranie, zehlenie, vsetko dokopy, byvam v podnajme, pracujem 5 dni v tyzdni, len na vikendy chodime k nim alebo k nam... I ked zacnem hovorit o hocicom, co zaujima mna, tak mi naposledy povedala, ze jej to lezie na nervy :-( V podstate vsetko robim sam... mam pocit, ze za svoju dobrotu nic nedostavam (myslim si, ze robit nieco trvale nezistne sa neda :-)) A zena si na to zvykne a v buducnosti uz nebude chciet robit nic. Ake mate s tymto skusenosti? Je niekto v podobnej situacii? Vdaka za SLUSNE nazory. Vtipy ignorujem.

vecernica

asi je este nezrela a detska.Sprava sa mozno k tebe ako k rodicovy ,ty tiez vsetko robia okolo deti . a mnoho deti len dostava a nema potrebu nic davat spat je to podla mna nezrele ,alebo lenive.Nerozpravali ste sa o tom? Skus je to povedat ze by si rad..

ewiittaa

niet za co, asi to bude tym, ze ja ocakavam od svojej polovicky to iste, ked uz nie s pomocou,aspon s uznanim, ale asi sa nedockam. Co uz.

eviittaa

jarna, ja tiez nie som za rozdelovanie muzskycha zenskych prac, ale myslim si, ze tak ako s azene nepaci ked ma obskakovat chlapa, tak tak isto sa to nepaci ani chlapovi. Jemu islo iba o to,aby mu pomohla, nic viac, apson ja som to tak pochopila. A nevidim na tom nic zle. NO ja mojmu aj upracem aj papanicu urobim,ale on si to velmi nevazi. A to upratujem aj u seba aj u neho a co uz. Clovek obcas potrebuje aj taketo gesto, ze ti ten druhy s niecim pomoze. A nie je to o obskakovani. Mylsim ze to by mala byt asi samozrejmost- myslim to pomahanie vzajomne

xizigi

jarnna... kedze nemame jednu spolocnu domacnost, pochybujem, ze sa da robit kutila, stretavame sa u nasich rodicov a u nej doma, takze mame nejake obmedzenia :-( co sa tyka toho, co pre nu robim - nemusi to byt napr. opravovanie umyvadla alebo neviem co... pomaham jej so skolou, zistim pre nu, co potrebuje, u nas doma jej navarim, napeciem - to mi nerobi problemy... peniaze spominat nebudem... urcite je vela veci, ktore pre nu robim, i ked su to pre niekoho mozno len malickosti... Samozrejme, nema ziadnu povinnost to robit, ani len moralnu... Len som si myslel, ze po tom vsetkom, co robim ja pre nu, by ona sama od seba mohla "obcas" urobit nieco i pre mna... nic ine v tom nie je... ziadne nutenie ani nic podobne... Bol som preto nahnevany, teraz som trochu sklamany, ale zvyknem si, preco nie... vsetko je len otazka zvyku a casu :-) kazdopadne dakujem za nazor !!! :-)

jarnna

ale na druhej strane si myslim ze kym nie ste zobraty a nezijete pod jednou strechov tak by si si mal tieto veci robit sam. Mna nikdy nikto nepoziadal z partnerov aby som zehlila.Prala som uplne podla potreby a to iste s varenim kedy mne sa chcelo. Kym nie su deti ovsem sa to da.Partner ak som nenavarila jedol parky. Som z emancipaciu muzov a nie na rozdelovnie zenske a muske prace.Masli by schopny sa postarat kompletne o seba a nechapem preco zeny by mali robit viac a vobec niec opre muza,,ty co pre nu robis???? CO??? ak by si robil kutila dajme tomu ,,ale co robis ty?

ewiittaa

xizigi no takeho chlapa mat ako teba, skacem meter dvadsat. To ja sa snazim v nasom vtahu ako blbec a mam pocit, ze nic nedostavam spät. Obcas mam pocit, ze na mna uplne kasle. Nemam ani kusok mileho slova od mojho draheho. A ked nieco urobim,aby som pana potesila, tak ma este dobre zvozi pod ciernu zem a vynada mi. Achhh jaj. Cudujem sa tvojej holke, ze ti nepomoze,ani nic, vazne. Skus sa s nou o tom porozpravat, predsa vo vztahu by mali prispievat obaja, nie len jeden a nie si len sluha. Inak ja mam 23 rokov, takze mozno to nie je len o veku,ale popri skole aj pracujem. No mas to tazke. Ale snad sa to zlepsi. Ale urcite sa s nou porozpravaj

svedomka

ahoj, no ja mám tiež 22, ale mám opačný problém.môj priateľ má 29 a v tomto vzťahu som ja tá čo všetko robí, zaujíma sa a podobne, niečo ako tá tvoja priateľka, takže mám pocit, že v tomto prípade platí: za dobrotu na žobrotu :(